Times of Suriname

0aQQeQ eQ -RekRe deQkeQ Qiet aaQ Qederlaag

-

92(7%$/ - =owel trainer 5aymond 0annen van 7ransvaal als trainer -ozeI -oekoe van ,nter 0oenJo 7apoe ,07 denkt niet aan een nederlaaJ en wil deze speelronde met een zeJe aIsluiten. 0orJen staan de teams teJenover elkaar in de laatste wedstriMd van de dertiende speelronde in de eerste divisie van de 6urinaamse 9oetEal %ond. 'e Jroenwitte Iormatie staat momenteel op de vierde plek met punten terwiMl de huidiJe kampioen op de viMIde plek staat met punten.

1a een wisselvall­iJe start aan de competitie liMkt 7ransvaal zich herpakt te heEEen en de Iormatie van trainer 0annen doet vol mee aan de titelstriM­d. 0annen JeeIt aan dat in het EeJin ziMn team wel Joed speelde maar enkele kleine Iouten zorJden ervoor dat het punten liet liJJen. ,n de aIJelopen periode heeIt het team zich herpakt en vooral 5eJilio $EitinJ topscoorde­r van de competitie met doelpunten en ,venzo &omvalius dat al keer het net vond doen het EiMzonder Joed. 0annen JeeIt aan dat niet alleen deze twee spelers maar de hele selectie is Eeter Jaan presteren en door het Joede werk van de verdediJer­s en middenveld­ers heEEen deze twee tot nu toe zoveel doelpunten kunnen maken. 2ok morJen zal 0annen niet alleen op deze twee spitsen Eouwen maar op het hele team. +iM JeeIt aan dat ,07 ook wisselvall­iJ startte maar de laatste weken presteert de kampioen optimaal dus hiM verwacht een moeiliMke wedstriMd. 7ransvaal heeIt momenteel een achterstan­d van punten op koplopers 5oEinhood en :alkinJ %oyz &ompany en hiM weet dat EiM een nederlaaJ het heel moeiliMk zal worden om de achterstan­d in te lopen daarom denkt 0annen niet aan een nederlaaJ dus 7ransvaal zal vol voor de zeJe Jaan.

2ok -oekoe is van meninJ dat EiM een nederlaaJ het heel moeiliMk zal worden voor ziMn team om het kampioensc­hap te prolonJere­n. -oekoe wil daarom niets anders dan de drie punten. +iM weet dat in dit duel het kleinste detail een Jrote rol kan Jaan spelen daarom zal ,07 al vanaI het EeJin heel Jeconcentr­eerd spelen JeeIt de oeIenmeest­er tot slot aan.

Speelschem­a weekeinde: Vandaag:

van

het

3apatam-:alkinJ %oyz &ompany 9oorwaarts:est 8nited 1otch-61/ 1ishan¶ -5oEinhood.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname