Times of Suriname

3DULV 6DLQW *HUPDLQ KHUVWHOW ]LFK

-

VOETBAL - Paris Saint*ermain heeft zich herpakt na de midweekse nederlaag tegen Real Madrid in de Champions League. In eigen huis was de koploper van de Ligue zaterdag met - te sterk voor Strasbourg. -ulian Dra[ler, Ne\mar, Angel Di Marta en Edinson Cavani tweemaal kwamen tot scoren namens de Parijzenaa­rs. PS* breidt de voorsprong op AS Monaco weer uit tot twaalf punten.

Strasbourg verraste door vroeg op voorsprong te komen, maar kon daar niet lang van genieten. PS* kantelde de wedstrijd razendsnel en leidde na minuten al met - . Nadat -ean-Eudes Aholou de score opende voor Strasbourg met een fraaie knal in de hoek, zorgde -ulian Dra[ler voor het evenwicht. Een pass van Ne\mar werd onderschep­t en daardoor kwam de bal voor de voeten van Dra[ler, wiens schuiver doelman Ale[andre Oukidja te machtig was. Even daarna zorgde Ne\mar voor de - . Na een heerlijke pass van *iovani Lo Celso nam de Braziliaan de bal aan in het strafschop­gebied, omspeelde hij de doelman en drie verdediger­s en rondde hij af in een leeg doel. 8it de daaropvolg­ende aftrap van Strasbourg kwam de voort. De bezoekers verloren de bal achterin aan Èngel Di Marta, die daardoor plots vrij voor het doel stond en de kans met beide handen aangreep.

De Argentijn zorgde daarmee voor de ruststand. PS* controleer­de de eerste helft, maar na de spectacula­ire openingsfa­se daalde het tempo. Na rust had Di Marta voor de - moeten zorgen, maar na een grote misser van de aanvaller werd het juist - . Stpphane Bahoken werd buiten het strafschop­gebied bereikt door Nuno Da Costa en plaatste de bal in ppn keer in de hoek. Via Cavani breidde PS* de marge echter weer uit hij stiftte de - binnen en bepaalde de eindstand met een lob over de keeper, na een fraaie pass van Ne\mar.

(VI)

 ??  ?? Alexis Sánchez van Manchester United draait weg van een verdediger. (Foto: Nusport)
Alexis Sánchez van Manchester United draait weg van een verdediger. (Foto: Nusport)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname