Times of Suriname

:as hXZelijN -enniIer $niston en -Xstin 7heroX[ Yals"

-

Een Amerikaans­e website zou ontdekt hebben dat het huwelijk tussen Jennifer Aniston en Justin Theroux niet officieel was. Verder zou Aniston ook troost zoeken bij ex-man Brad Pitt.

Jennifer Aniston en Justin Theroux zijn naar eigen zeggen uit elkaar na twee jaar huwelijk. De twee leerden elkaar kennen op de set van Tropic Thunder en begonnen te daten in 2011.

De twee maakten bekend dat ze eind vorig jaar uit elkaar gingen, maar dat ze nog steeds beste vrienden zijn. Nu blijkt dat het koppel misschien niet officieel getrouwd was.

Op 5 augustus 2015 zouden de twee getrouwd zijn in hun achtertuin, tijdens Theroux’s verjaardag­sfeest. Hij werd die dag 44 jaar.

TMZ controleer­de echter de gegevens en daaruit bleek dat er geen huwelijksc­ertificaat van het koppel te vinden is. De website sprak ook met enkele bronnen die Aniston zouden kennen en die bevestigde­n dat er al een tijdje twijfels waren rond de echtheid van het huwelijk. Het kan best dat het koppel dus niet officieel getrouwd was. Nog een gerucht dat het hele Aniston-Theroux-verhaal interessan­t maakt, is dat Aniston blijkbaar de laatste maanden meer contact gezocht zou hebben met haar ex Brad Pitt. Pitt is momenteel zelf aan het scheiden van mede-actrice Angelina Jolie. De twee zouden elkaar vaker sms’en dan vroeger. Na hun scheiding in 2005 bleven de twee wel vrienden, maar ze zouden enkel contact gehad hebben om elkaar proficiat of succes te wensen met films en projecten.

Dat zou over de afgelopen 15 maanden veranderd zijn en Aniston zou opnieuw meer contact zoeken met haar ex. (HLN/Foto: Radar Online)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname