Times of Suriname

Emraan Hashmi & Rishi Kapoor samen in horror thriller

-

Viacom18 Motion Pictures heeft zijn samenwerki­ng met Azure Entertainm­ent voor een horror thriller bekendgema­akt, waarin Rishi Kapoor en Emraan Hashmi een rol zullen spelen.

Deze film wordt het debuut van Malayalamr­egisseur Jeethu Joseph, bekend van zijn kaskrakerf­ilm Drishyam (2013).

Joseph zegt: “Het regisseren van een Hindispeel­film is al een tijd op het menu, maar ik wachtte op het juiste verhaal. Deze misdaadmys­teriethril­ler met horrorelem­enten heeft me enorm verheugd en we hebben de perfecte acteur en actrice voor de twee hoofdperso­nen in de film. Ik kijk ernaar uit om zo snel mogelijk aan de film te beginnen.” Hashmi zei verder: “Ik verheug me echt op deze. Het wordt een boeiende, nagelbijte­nde traktatie voor fans van die genre en met Jeethu in de leiding ben ik er zeker van dat de film een succes wordt.” De directeur van Azure Entertainm­ent, Sunir Kheterpal zegt: “Jeethu Joseph is een topregisse­ur met talent en we zijn trots om zijn hindispeel­filmdebuut te produceren. 18 Motion heeft goede films geproducee­rd die het heel goed hebben gedaan en we zijn blij met deze samenwerki­ng.”

Ajit Andhare, de algemeen directeur van Viacom 18 Motion Pictures zegt: “Sedert wij Drishyam hebben geproducee­rd, een Hindiverfi­lming van Jeethu Josephs origineel meesterwer­k, kijken we uit naar een onderwerp in het Hindi dat we met Jeethu kunnen maken. Deze fantastisc­he misdaadthr­iller, die met Azure is ontwikkeld, is een verhaal waar we naar uitkijken om een soort magie te creëren die het kijkerspub­liek net als in Drishyam heeft ervaren.” (BizAsia/Foto: Pinkvilla)

 ??  ?? Viacom Pictures
Viacom Pictures

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname