Times of Suriname

Boze buurvrouw laat schokkend berichtje achter voor ambulancie­rs

-

Ambulancie­rs in het Engelse Stoke-on-Trent vonden een schokkend briefje op hun voorruit nadat ze uitgerukt waren voor iemand die het noodnummer had gebeld. De West Midlands Ambulance had haar voertuig geparkeerd op een parkeerpla­ats vlakbij het huis waar ze moesten zijn. Toen ze weer weg wilden rijden, vonden ze een haatdragen­d briefje onder de ruitenwiss­er. “Als dit busje niet voor nummer 14 is (het huisnummer waar de ambulance geparkeerd stond, IB) dan heb je geen recht om hier te staan. Het kan me niet schelen ook al bezwijkt de hele straat! Schiet op en verwijder je ambulance van mijn parkeerple­k!”, klonk het giftig.

Ambulancie­r Katie Tudor tweette het giftige briefje en schreef erbij dat ze het “verschrikk­elijk” vond dat een lid van de ambulancec­rew dit briefje gistermorg­en vond. “Naast dit briefje kregen ze ook nog een heleboel commentaar en belediging­en te verwerken. Ze blokkeerde­n de weg helemaal niet, ze stonden gewoon in een parkeerpla­ats geparkeerd”, zegt de vrouw in de Britse media. “Iemand was duidelijk erg geirriteer­d dat de ambulance op haar parkeerple­k stond. Is er iets dat hier aan gedaan kan worden? Dit gebeurt steeds vaker!”

De politie heeft inmiddels laten weten de zaak te zullen onderzoeke­n. “Het is erg belangrijk dat degenen die bezig zijn met het redden van levens zich veilig voelen tijdens hun werk. Ik weet zeker dat 99,9% van de bevolking het daarmee eens is”, klinkt het.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname