Times of Suriname

5DVKIRUG RYHUZHHJW YHUWUHN ELM 0DQ 8QLWHG

-

VOE7%A/ - 0arcus Rashford heeft sinds decemEer niet meer in de Easis gestaan in een 3remier /eague-wedstrijd. De komst van Ale[is Sinchez heeft de kansen van de twintigjar­ige aanvaller doen vertroeEel­en en Dennis :ise vraagt zich af of Rashford in de zomer niet gewoon moet vertrekken Eij 0anchester 8nited.

³Als je niet regelmatig aan spelen toekomt, dan zal je dat op een gegeven moment toch meenemen in je afweging´, aldus 1-jarige oudmiddenv­elder van onder meer &helsea en /eicester &it\ Eij Sky Sports. ³=e heEEen enkele kwaliteits­spelers gehaald. =o moet hij Romelu /ukaku eruit zien te spelen en ik weet niet zeker of hem dat gaat lukken, hoewel /ukaku ook niet fantastisc­h presteert.´ ³Sinchez is een ander die -osp 0ourinho naar de cluE heeft gehaald. +et gaat erom hoe ze Rashford willen geEruiken en op welke positie hij dan zou moeten spelen´, gaat :ise verder. ³+ij speelde soms aan de Euitenkant, maar dat is niet zijn Eeste positie. 0aar hij zal een dergelijke positie natuurlijk accepteren, want Rashford wil spelen. Als hij de kans krijgt, dan moet hij die pakken, anders zal hij niet veel kansen meer krijgen en Elijft hij op de Eank zitten. Dat zie ik niet graag geEeuren, want ik wil een Engels internatio­nal constant zien spelen en doelpunten zien maken, want Rashford is in staat om dat te doen´, Eesluit :ise. Rashford, vijftienvo­udig internatio­nal, speelde tot dusverre 10 wedstrijde­n voor 0anchester 8nited. Daarin kwam hij tot doelpunten en 1 assists. +et contract van het talent loopt nog tot de zomer van 0 0 door, met een optie op een e[tra jaar. (VP) VOE7%A/ ± 7ramos herstelde zich goed van het gelijkspel in het afgelopen weekend en dit keer Eoekte het een overwinnin­g. +et team komt hierdoor ook dichterEij het kampioensc­hap van de DomEurg Sport %ond. 7ramos kwam terug van een achterstan­d en won van Rodan met 3- . ,n de eerste helft scheen niets te lukken voor 7ramos. +et

 ??  ?? Marcus Rashford heeft zijn basisplek bij Manchester United kwijt en de aanvaller overweegt een vertrek bij de club. (Foto: Goal)
Marcus Rashford heeft zijn basisplek bij Manchester United kwijt en de aanvaller overweegt een vertrek bij de club. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname