Times of Suriname

9LQtFLXV SDNW HHUVWH SULMV

-

VOE7%A/ - Vinícius -~nior heeft zijn eerste prijs te pakken. De zeventienj­arige aanvaller won zondag met )lamengo ten koste van %oavista de 7aoa *uanaEara en Vinícius kwam in de finale -0 tweemaal tot scoren. ³,edereen droomt ervan om kampioen te worden en om in een finale te scoren. Dat is mij allemaal overkomen in de laatste wedstrijd. :e heEEen goed gevierd´, aldus de %raziliaan.

Vinícius zegt in een interview met Globo Esporte dat hij veel felicitati­es heeft ontvangen, maar dat hij zich nu weer µfocust¶ op de volgende wedstrijd. ³,k wil mij dit jaar iedere dag Elijven ontwikkele­n Eij )lamengo en de cluE helpen met veel doelpunten in veel wedstrijde­n. ,k weet niet hoelang ik Elijf, maar ook in een korte periode kun je veel doen. ,k ga proEeren om iedere seconde Eelangrijk te zijn voor )lamengo.´

Real 0adrid rondde in mei de komst van Vinícius af en Eetaalde miljoen euro aan )lamengo. +et talent zal in de zomer van 01 aansluiten Eij De Koninklijk­e, maar zou een jaar eerder al naar het Santiago %ernaEpu gehaald kunnen worden. Vinícius -osp 3ai[mo de Oliveira -~nior, zoals het talent voluit heet, maakte in mei in de wedstrijd tegen Atlptico 0ineiro 1-1 zijn deEuut in het eerste elftal van )lamengo en verlengde twee dagen later zijn contract tot

0 , met daarin een gelimiteer­de transferso­m van miljoen. Die afkoopclau­sule werd nog geen week later geactiveer­d door Real 0adrid. Vinícius kwam tot dusverre tot vier doelpunten en ppn assists in 3 wedstrijde­n voor )lamengo. (VI)

 ??  ?? Vinícius Júnior heeft zijn eerste prijs te pakken. De zeventienj­arige aanvaller won zondag met Flamengo ten koste van Boavista de Taça Guanabara en Vinícius kwam in de finale (2-0) tweemaal tot scoren. (Foto: Goal)
Vinícius Júnior heeft zijn eerste prijs te pakken. De zeventienj­arige aanvaller won zondag met Flamengo ten koste van Boavista de Taça Guanabara en Vinícius kwam in de finale (2-0) tweemaal tot scoren. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname