Times of Suriname

Mannen verwacht alles tegen SNL

-

92(7%$/ ± De tweede plaats lokt voor de groenwitte formatie 7ransvaal, dat vandaag in het $ndre .amperveens­tadion zal spelen tegen 61/, bij de voortzetti­ng van de eerstedivi­siecompeti­tie van de 6urinaamse 9oetbal %ond. De wedstrijd staat geprogramm­eerd voor

. uur.

7ransvaal staat op de vierde plaats en heeft punten uit dertien duels. %ij een eventuele overwinnin­g klimt het team naar de tweede plaats op de ranglijst. 7ransvaal kent een goede periode. Het team heeft zijn laatste negen wedstrijde­n niet verloren en de selectie van trainer Ra\mond 0annen gaat voor de tiende overwinnin­g op rij. 61/ staat op de elfde plaats. Het team heeft uit twaalf wedstrijde­n zeven punten kunnen halen. 61/ maakt een slechte periode mee. 9an de laatste vijf wedstrijde­n werden vier verloren en het team speelde een keer gelijk. In de eerste ronde won 7ransvaal de ontmoeting met - .

7rainer 0annen zegt dat de positieve en negatieve punten zijn meegenomen. De wedstrijd is verder goed geanal\seerd en de zaken zijn besproken met de jongens. 2ok de min- en pluspunten van de vorige wedstrijd tegen Inter 0oengo 7apoe I07 zijn besproken. De oefenmeest­er weet dat I07 een geheel ander team is dan 61/, maar desondanks moet je geconstate­erd en gemotiveer­d zijn. “Het team van 61/ heeft beschikkin­g over tal van goede spelers, dus wij moeten op onze hoede zijn.” De oefenmeest­er gaf verder aan dat het speelveld een belangrijk­e rol kan spelen, doordat het de laatste dagen flink regent. “Het kan in ons voordeel werken, maar ook in ons nadeel. Wij moeten maar vandaag zien, in wier voordeel het veld gaat zijn”, zegt 0annen. De oefenmeest­er heeft zijn jongens ook daarop goed voorbereid.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname