Times of Suriname

$%23 LQVWDOOHHU­W GLVWULFWVF­R|UGLQDWLHWH­DP

-

3$5$0$5,%2 De Yoor ]itter Yan De $lgemene %eYriMdings en 2ntZik kelingspar­tiM $%23 5onnie %rXnsZiMk Keeft ]aterdag tiMdens een strXctXren­Yerga dering een nieXZ districtsc­o ordinatiet­eam gewnstalle­erd Yoor ]eYen districten.

+et districtsc­o|rdinatiete­am is gewnstalle­erd om Ket beleid Yan de partiM Xit te dragen. +et team Keeft als opdracKt beleid te ontZikkele­n conform Ket partiMprog­ramma aangeYXld met specifieke beleidsond­er delen Yan Ket district Zaar Yoor ]iM YerantZoor­deliMk ]iMn. De bedoeling is ook dat al de commissies een eigen beleid gaan ontZikkele­n. 7iMdens de]e Yergaderin­g is de bekende actiYist 6iebrano 3iTXe Yan de Zakamangro­ep officieel toegetrede­n tot de geel ]Zarte partiM. De nieXZe aanZinst Yan de partiM Zerd Zarm ontKaald. 3iTXe maakt tKans ook deel Xit Yan Ket co ordinatiet­eam Yan Ket district 3ara.

9olgens %rXnsZiMk is de $%23 in de oppositie maar de partiM is Yandaag de dag ]eker niet Zeg te denken. +et is Yolgens %rXnsZiMk Yan belang dat $%23 samen met de andere partiMen Zerkt aan een betere toekomst Yoor 6Xriname. De $%23 maakt ]icK nX klaar Yoor de ko mende Yerkie]ingen in . DaarYoor Keeft de partiM een traMect Xitgestipp­eld Yoor de interne KerYorming­en. 2ndertXsse­n Zorden de cam pagne en Yerkie]ingsstrate gie besproken. (r ]iMn enkele aanbeYelin­gen die de partiM tot grotere Koogte moeten bren gen. De partiM Zordt Yolgens %rXnsZiMk moderner en groter gemaakt met een breed maat scKappeliM­k draagYlak in de samenleYin­g dat toegankeli­Mk is Yoor alle 6Xrinamers in alle districten. VRT

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname