Times of Suriname

$6 0RQDFR OLMGW SXQWHQYHUO­LHV

-

9O(TBAL AS Monaco is zaterdag aangelopen tegen puntverlie­s. Op bezoek bij nummer zestien Toulouse leek de ploeg van Leonardo Jardim op weg naar een zege, maar in de slotfase kwam Toulouse terug van tot . <a\a Sanogo bepaalde drie minuten voor tijd de eindstand. Aanvankeli­jk leek 5on\ Lopes met twee doelpunten nog de man van de wedstrijd te worden. De afgelopen weken was hij al geregeld belang rijk voor Monaco: de ja rige 3ortugees scoorde in vier van de laatste zeven officiële wedstrijde­n, maar had al ruim anderhalf jaar niet tweemaal in hetzelfde duel gescoord. Ditmaal opende hij al vroeg de score tegen Toulouse. +et voorbereid­ende werk was van Keita Baldp Diao, die niet bleek af te stoppen door drie verdediger­s. +ij vond de vrij staande Lopes voor het doel en de middenveld­er maakte oog in oog met keeper Alban Lafont geen fout.

,brahim Sangarp bracht de stand halverwege het eer ste bedrijf in evenwicht. De ,voriaan werd rond de penal t\stip gevonden door ,ssiaga S\lle en schoof de bal in de linkerhoek. +ij bepaalde daar mee de ruststand, maar in de tweede helft sloeg Lopes an dermaal toe. +ij scoorde in de rebound nadat Stevan Jovetic de paal trof, maar de aandacht ging vooral uit naar de fraaie combinatie die voorafging aan het schot van Jovetic. Ook de

kwam voort uit vlot sa menspel, ditmaal met Jovetic als eindstatio­n.

Daarmee leek de zege vei lig, maar niets was minder waar. Toulouse gaf zich niet gewonnen en kwam verras senderwijs langszij. (en straf schop van And\ Delort leidde tot de aansluitin­gstreffer: hij mocht aanleggen vanaf elf meter Kamil *lik op Sanogo. Diezelfde Sanogo zorgde drie minuten voor tijd voor de ge lijkmaker. De e[ Ajacied nam de bal aan in het strafschop­ge bied en bepaalde uit de draai de eindstand. (VP)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname