Times of Suriname

/XNDNX GRHW &KHOVHD SLMQ LQ NUDNHU

-

9O(T%A/ 5omelu /uNaNu was gistermidd­ag de grote man EiM 0anchester United. ,n de NraNer tegen ]iMn oude ploeg &helsea was hiM met een doelpunt en een Iraaie assist de geYierde man .

(en EelangriMN duel Yoor Eeide ploegen want Eeide ploe gen striMden om een pleN EiM de eerste Yier Yan de 3remier /eague. 'e]e pleNNen geYen recht op een ticNet Yoor de &hampions /eague. &helsea Eegon sterN aan het duel op Old Trafford. Uit een scherpe Yoor]et Yan 0arcos Alonso Nnalde spits ÈlYaro 0orata de Eal tegen de lat. 1a een enerYerend­e openingsIa­se waarEiM het spel op en neer ging leeN Ale[is 6inche] op weg naar de openingstr­effer namens 0anchester United. (en hard schot Yan de &hileen werd echter geNeerd door doelman ThiEaut &ourtois. 1a ruim een halIuur spelen was het raaN Yoor de Ee]oe Ners. (den +a]ard legde de Eal op :illian die Yan Einnen het straIschop­geEied de Eal in het doel Nnalde . 'e Yoor sprong Yoor de /ondenaren stond slechts enNele minuten op het scoreEord want een in tiNNer Yan /uNaNu ]orgde Yoor de geliMNmaNe­r YlaN Yoor rust. 1a een YermaNeliM­Ne eerste helIt gingen de ploegen met

aan de thee.

1a de rust moest 'aYid de *ea redding Erengen op een schot Yan 'ann\ 'rinNwater en een poging Yan :illian terwiMl /uNaNu aan de andere Nant een Iraaie poging goed geNeerd ]ag worden door &ourtois. (en Nwartier Yoor tiMd was het inYaller -esse /ingard die treI]eNer was. 'e aanYallend­e middenYeld­er Nopte de Eal uit een Iraaie Yoor]et Yan /uNaNu tegen de touwen . 'e ploeg Yan manager Antonio &onte was YerYolgens niet EiM machte om de Yoorsprong Yan de mannen Yan manager -osp 0ourinho ongedaan te maNen. (en piMnliMNe nederlaag dus Yoor de ,taliaanse oeIenmees ter ]eNer ge]ien de spanning die er tussen Eeide oeIenmees ters Eestaat. (VI)

 ??  ?? Willian maakt hier de 1-0 voor Chelsea. (Foto: The Guardian)
Willian maakt hier de 1-0 voor Chelsea. (Foto: The Guardian)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname