Times of Suriname

Nog geen spoor van geld OBS

-

3$R$0$R,%2 - 'e 2rganisati­e van %us- en %oothouders in 6uriname 2%6 heeft nog geen spoor ge]ien van de achterstal­lige gelden die uitbetaald moeten worden voor schoolverv­oer. ³:e hebben afgesproke­n dat het geld uiterlijk maart uitbetaald moet worden, maar we hebben er nog niets van gemerkt´, ]egt 2%6-voor]itter .enneth Themen in gesprek met de krant.

7hemen zegt dat indien het geld niet uitbetaald wordt voor het schoolverv­oer de bus en boothouder­s het werk geheel lam zullen leg gen. (ind januari werd met minister -err\ 0iranda van Openbare :erken 7ransport en &ommunicati­e O:7 & afgesproke­n dat de achter stallige gelden op tijd zouden worden uitbetaald. 'e OB6 zit nu met twijfels of de uit betaling wel uiterlijk maart zal plaatsvind­en. Ook werd er afgesproke­n dat de bus en boothouder­s een opslag van

procent zouden krijgen. “:e zijn al moe om elke keer in gesprek te treden met de re gering voor het uitbetalen van ons geld. $ls we niet worden uitbetaald zal het werk neer gelegd worden als duidelijke actie naar de regering toe´ zegt 7hemen. 1ormaliter zouden de bus en boothou ders samen met de overheids kantoren worden uitbetaald. 7hemen zegt dat de OB6 ge noodzaakt is om te wachten tot maart om te zien of de achterstal­lige gelden worden uitbetaald.

MW

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname