Times of Suriname

(PEry RNtKENt RSErAtIE 1EyPAr

-

92(7%$/ - 3aris 6aint*ermain-trainer 8nai (mer\ ontkent de berichten dat 1e\mar geopereerd moet worden. De %raziliaans­e aanvaller liep zondag in de competitie­wedstrijd tegen 2l\mpiTue 0arseille -0 behalve een verstuikin­g een breuk in het middenvoet­sbeentje van zijn rechtervoe­t op.

0edia uit zijn vaderland meldden gisteren dat 1e\mar onder het mes moet en daarna zes tot acht weken niet in actie kan komen.

(mer\ verwijst die geruchten naar het rijk der fabelen en ziet zijn sterspeler mogelijk zelfs meedoen in de return op

maart tegen 5eal 0adrid in de achtste finales van de &hampions /eague.

³:e gaan zien hoe de blessure zich de komende dagen ontwikkelt. (r is zeker nog geen beslissing genomen over een operatie´ aldus de 6paanse oefenmeest­er.

³1e\mar is altijd de eerste die wil spelen en hij leeft heel geconcentr­eerd toe naar de µclash¶ tegen 5eal 0adrid. ,k denk zelfs dat er een kleine kans bestaat dat hij voor het duel is opgelapt.´

(mer\ beroept zich op uitspraken van de clubarts van 3aris 6aint-*ermain. Die zou hebben gezegd dat 1e\mar binnen een week weer op het trainingsv­eld kan staan.

³+ij heeft me precies verteld wat er aan de hand is´ is echter het enige wat (mer\ over de conversati­e kwijt wil.

3aris 6aint-*ermain moet volgende week in eigen huis tegen 5eal 0adrid de -1 nederlaag van twee weken geleden in de heenwedstr­ijd in 6panje goedmaken om de kwartfinal­es te bereiken. (NS)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname