Times of Suriname

(sSANyRL strAIt ]ZAK 5EAL 0ADrID AI

-

92(7%$/ - (span\ol heeft voor het eerst sinds het speelt in (stadi &ornellj-(l 3rat gewonnen van 5eal 0adrid. +et bijzonder zwakke inspiratie­loze spel van de &hampions /eague-winnaar werd diep in de e[tra tijd afgestraft 1-0.

7rainer Zinedine Zidane koos er maar weer eens voor om flink te rouleren. Zo zat &ristiano 5onaldo niet eens bij de selectie terwijl Dani &arvajal en .arim %enzema op de bank begonnen. 0arcelo 7oni .roos en /uka 0odric ontbraken door blessures.

Zonder de sterren kwam 5eal 0adrid zeer zwak voor de dag op bezoek bij (span\ol. *areth %ale kreeg in de eerste helft nog wel een prima kopkans maar verder was (span\ol de betere ploeg. Doelman .e\lor 1avas zorgde er na minuten voor dat *erard 0oreno van scoren af werd gehouden. 9ijf minuten na zijn redding was 1avas kansloos toen 0oreno een schot van &arlos 6inchez tot doelpunt promoveerd­e. 5eal ontsnapte omdat het doelpunt werd afgekeurd vanwege buitenspel waar zeker geen sprake van was.

De tweede helft was het aanzien nauwelijks waard. %ale was onzichtbaa­r net als ,sco en 0arco $sensio. Zidane probeerde nog wat te forceren door %enzema in te brengen maar ook de )ransman maakte het verschil niet. (span\ol bleef eenvoudig op de been en zorgde zelfs voor de meeste dreiging.

,n de derde minuut van de e[tra tijd kreeg (span\ol loon naar werken. +et drukte 5eal ver terug en pakte het zelfs het volle pond. 8itblinker 0oreno zette zelf een counter op en stond met een fraaie volle\ ook aan het eindpunt 1-0. Direct na de treffer werd er afgefloten. (VI)

 ??  ?? Marco Asensio (m) van Real Madrid probeert langs twee verdediger­s te gaan. (Foto: Goal)
Marco Asensio (m) van Real Madrid probeert langs twee verdediger­s te gaan. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname