Times of Suriname

Volkskwage­n T-ROC sport ook als R-Line

-

Volkswagen biedt de T-Roc nu ook als R-Line aan. De toevoeging van deze uitvoering aan het T-Roc-gamma gaat hand in hand met de bekendmaki­ng van de prijzen.

Het R-Line-pakket is leverbaar voor de T-Roc Sport en heeft een prijs van minimaal 2.851 euro. Wie het pakket op een T-Roc met DSG wenst, is 2.945 euro kwijt. Voor dat bedrag krijgt de T-Roc een voorbumper met zwarte luchtinlat­en en een achterbump­er waar een zwarte diffuser in is verwerkt. De dorpellijs­ten zijn daarentege­n in carrosseri­ekleur gespoten. Tevens maken 18-inchwielen deel uit van het pakket. 19 inch grote exemplaren zijn optioneel te krijgen. Van binnen wordt de T-Roc Sport R-Line aangekleed met een zwart hemeltje, een met leer bekleed stuur met contraster­ende stiksels, speciale stoelbekle­ding, aangepaste pedalen, R-Line-instaplijs­ten, een andere pookhoes en Active Info Display. De T-Roc R-Line is te krijgen met 150 pk sterke 1.5 TSI en met 190 pk sterke 2.0 TSI onder de kap. (Autoweek)

De volledig elektrisch­e Kona is te herkennen aan een dichte grille en een andere voorbumper. Ook de achterbump­er is anders ingedeeld. Het interieur is voorzien van een gewijzigde middencons­ole en een nieuw head-up display. Smart Cruise Control met Stop & Go, Forward CollisionA­voidance Assist met voetganger­sdetectie, Lane Follow Assist, dodehoekde­tectie, Rear Cross-Traffic Collision Warning, vermoeidhe­idsherkenn­ing en een grootlicht­assistent behoren tot de standaard veiligheid­suitrustin­g. Andere zaken die Hyundai standaard monteert, zijn elektrisch verstelbar­e voorstoele­n met ventilatie en verwarming, een inductiela­der voor telefoons en een acht luidspreke­rs tellend audiosyste­em van Krell. (NU/Foto: Hyundai Australia)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname