Times of Suriname

(U NRPW JHHQ RQGHU]RHN QDDU OHQLQJ 1'3 DDQ GH UHJHULQJ

-

P$5$0$5,B2 (r komt geen justitieel onder]oek naar de lening die de 6taat heeft genomen bij de Nationale Democra tische Partij (NDP) om vlaggen te kopen in verband met de srefidensi­viering van afgelopen jaar. President Desi Bouterse, tevens NDP voor]itter, heeft de fractie van ]ijn partij in het parlement geadviseer­d tot bijna uitgedaagd om mee te gaan met een motie van de oppositie. De fractie ging echter haar eigen weg op en schoot de motie van de oppositie aan flarden.

=owel 1'3 IraFtielei­der $n drp 0iVieNaEa Yoorzitter -en niIer *eerlinJV 6iPonV Yan 'e 1ationale $VVePElee alV SreVident 'eVi %oXterVe JeeIt toe dat er reJelV zijn oYertre den 'e 1'3 PoFKt nooit Jeld lenen aan de reJerinJ en de reJerinJ PoFKt ooN Jeen Jeld in ontYanJVt nePen Yan een SolitieNe Sartij 2SYallend iV dat alle drie 1'3 toSSerV teYenV KooIdEeVtX­XrVleden Yan de Sartij niet oS de KooJ te waren Yan Ket Jeld dat er Xit de SartijNaV naar de reJerinJ JinJ Yia de :eJenaXtori­teit 6XrinaPe :$6 1aar Times of Suriname YerneePt zal dit YraaJVtXN intern EeVSroNen worden Paar de 1'3 IraFtie KeeIt in ieder JeYal Jeen zin oP de zaaN te laten onderzoe Nen door de jXVtitisle aXtori teiten 9oor Kaar iV Ket dXi delijN dat er VSraNe iV Yan een oYertredin­J

,n de Potie die door :illiaP :aidoe 3/ en andere leden Yan de oSSoVitie werd inJe diend werd Ket SarlePent Je YraaJd PaVVaal aFKter Ket on derzoeN te Vtaan 9olJenV de 1'3 IraFtie iV de Potie zeer VeleFtieI 'ie YerdediJde Ket aIwijzen Yan de Potie door te Yerwijzen naar andere So tentisle ForrXStieJ­eYallen die ooN onder YoriJe reJerinJen KeEEen SlaatVJeYo­nden 9ol JenV Ken zoX de oSSoVitie ooN die JeYallen Poeten oSnePen in de Potie in SlaatV Yan Ve leFtieI zijn ³:e roeSen de oSSoVitie oS oP in Ket YerYolJ Pinder VeleFtieI te zijn en een Potie te PaNen waar iedereen ziFK aFKter Nan Vtellen´ waV de VtePPotiYa­tie Yan '1$ Yoorzitter *eerlinJV 6iPonV alV lid Yan de 1'3 IraFtie 0et VtePPen Yan de Foa litie Kadden de neJen oSSoVi tieleden in de zaal Jeen NanV oP een onderzoeN aI te dwin Jen Yan de reJerinJ BC

 ??  ?? Deze man hield donderdag een protestact­ie op het Kerkplein. Naar alle waarschijn­lijkheid gaat het om dezelfde man die vorige week vrijdag bij het beeld van Henck Arron een eenmansact­ie hield. (Timesfoto: VRT)
Deze man hield donderdag een protestact­ie op het Kerkplein. Naar alle waarschijn­lijkheid gaat het om dezelfde man die vorige week vrijdag bij het beeld van Henck Arron een eenmansact­ie hield. (Timesfoto: VRT)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname