Times of Suriname

*ULH]PDQQ RQJHQDDNED­DU

-

92(7%$L Dankzij $ntoine *riezmann heeft $tlptico 0adrid de winst gepakt. De )ransman was woensdag de persoon die Leganps een nederlaag be zorgde . Diego 6imeone en zijn spelers gelden als de minimalist­en in de top van La Liga maar won nen zondag ook al overtXi gend van 6evilla . ,n (stadio 5amyn 6inchez 3izjXin scoorde Diego &osta ppn keer en was er een hat trick van *riezmann. 7egen Leganps vormden de twee opnieXw een spitsendXo en dit keer ging alle eer naar de )ransman.

*riezmann was met een vrije trap al snel dicht bij de ope ningstreff­er. De linkspoot knalde de bal tegen de lat. +et was Xitstel van e[ecXtie voor de bezoekers er bleek geen hoXden aan met de $tlptico ster in deze grootste vorm. 1a een dieptepass van .oke werkte de Xitblinker in de ste minXXt de bin nen. (en volgend hoogtepXnt liet niet lang op zich wach ten. *riezmann maakte Xit een vrije trap de tweede tref fer van de avond hij klopte ,van &Xellar in de hoek van de keeper.

$tlptico zat zo na de eerste helft al in een zetel. =o af en toe zette de thXisploeg nog aan en dan was het vaak di rect gevaarlijk. =o stoomde )ilipe LXts op over de lin kerflank en gaf hij na een hakje van *riezmann de bal met een voorzet terXg. De hoofdrolsp­eler kopte over tXigend raak .

De ellende was nog niet voorbij voor Leganps waar 1ordin $mrabat direct na rXst was ingevallen. +ij zag dat *riezmann in de ste minXXt voor de laatste keer toesloeg. 2p aangeven van &osta was het voor de clXb topscorer voor de vierde keer raak. 6imeone haalde zowel &osta als *riezmann kort na de naar de kant en $tlptico speelde de wedstrijd geroXtinee­rd Xit. (VI)

 ??  ?? Antoine Griezmann van Atlético Madrid was niet te stoppen. (Foto: Nusport)
Antoine Griezmann van Atlético Madrid was niet te stoppen. (Foto: Nusport)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname