Times of Suriname

&DQ NDQ QDDU GH EHVWH FOXEV WHU ZHUHOG

-

92(7%$L (mre &an be schikt over een aflopend contract en de middenveld­er van Liverpool staat daardoor in de belangstel­ling van ver schillende (Xropese topclXbs. -XventXs dingt het meest na drXkkelijk naar de hand van de DXits internatio­nal en lijkt ook de beste papieren te heb ben om &an in de zomer in te lijven. $lgemeen directeXr *iXseppe 0arotta geeft ech ter aan dat de strijd nog niet gestreden is.

³&an is een van de meest ge wilde spelers van dit moment vanwege zijn kwaliteite­n en ook omdat hij zoals jXllie weten in jXni transfervr­ij is. +et is normaal dat die sitXatie een aantal belangstel­lenden heeft getrokken wij doen wat we denken dat het beste is´ legt de bestXXrder Xit aan de ,taliaanse pers. ³:e weten dat er anderen om zijn handteke ning strijden en dat die clXbs zonder twijfel bij de beste clXbs ter wereld horen.´

³+et feit blijft dat zoals ik altijd heb gezegd het lot van een speler in zijn eigen hoofd ligt. $ls hij beslXit om naar 7Xrijn te komen om bij -XventXs te spelen zXllen we blij zijn. $ls hij beslXit om bij een ander team aan de slag te gaan zoeken wij verder´ gaat 0arotta verder. &an is niet de enige speler Xit de 3remier LeagXe die in verband wordt gebracht met La 9ecchia 6ignora aangezien -XventXs ook zoX azen op de komst van 0atteo Darmian ³+ij speelt nX bij 0anchester 8nited en is dXs een speler die niet van ons is. 0aar ik kan zeggen dat hij een goede en interessan­te speler is.´ (VI)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname