Times of Suriname

%aroalaaWSX­QWeQliggeQ

-

92(7%$/ - %arcelona is er donderdaga­vond niet in geslaagd om de drie punten mee te nemen tijdens een Eezoek aan de &anarische (ilanden. De koploper van /a/iga kwam dankzij /ionel 0essi wel op voorsprong tegen /as 3almas, maar moest door een rake penalty van -onathan &alleri in de tweede helIt een

- gelijkspel toestaan. /eandro &hichizola moest al twee keer handelend optreden, voordat hij na dik twintig minuten spelen een vrije trap van 0essi uit zijn doel moest vissen. /uis 6uirez zorgde na nog geen tien minuten voor het eerste gevaar en een eerdere vrije trap van de $rgentijn kon door de doelman van /as 3almas nog net tot corner worden verwerkt. %ij zijn tweede poging uit een standaards­ituatie had 0essi meer geluk en zijn knal van aIstand sloeg als een granaat in in de linkerEove­nhoek. De degradatie­kandidaat, die ondanks het gewonnen punt op de achttiende positie in /a/iga ElijIt staan, liet zich echter niet zomaar wegtikken door de koploper en ondernam in het eerste uur van de wedstrijd zelIs de meeste doelpoging­en. 9lak na rust mocht &alleri aanleggen na een vermeende overtredin­g van 7homas 9ermaelen in het straIschop­geEied en de spits liet 0arc-$ndrp ter 6tegen kansloos met zijn inzet van elI meter.

(rnesto 9alverde trachtte na de gelijkmake­r met het inErengen van 3hilippe &outinho en ,van 5akitic voor respectiev­elijk $lei[ 9idal en 3aulinho meer voetEal in zijn ploeg te Erengen, maar %arcelona EleeI moeite houden om de gele muur te slechten. 6uirez was een klein halIuur voor tijd uit de reEound het dichtst Eij een nieuwe treffer. De poging van de 8ruguayaan vloog echter net langs de verkeerde kant van de paal. (VI)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname