Times of Suriname

Sridevi’s fans willen antwoord van Dubai politie

-

HYDERABAD: Fans en bewonderaa­rs van wijlen actrice Sridevi eisen antwoorden van de Dubai politie omtrent ‘dood door verdrinkin­g’ in een badkuip in Dubai. De Dubai Media Office die op 27 februari heeft aangekondi­gd dat deze zaak is gesloten, wordt belaagd met vragen over de dood van de actrice in een hotel op 24 februari. “Breng een complete lijkschouw­ingsrappor­t uit,” verzoekt Jeswanth Varma. De meerderhei­d van de mensen in

India is niet overtuigd. Waarom is het volledige lijkschouw­ingsrappor­t nog niet uitgebrach­t? Ze was een beroemde ster met heel veel volgelinge­n.

Priya Raj heeft heel veel vragen. “Hoe is ze bewusteloo­s geraakt ?” “Ik ben mens met een beetje gezond verstand ,” legt ze uit omdat ze zoveel vragen hieromtren­t heeft. Ajinthya Thakur had een uitleg over het bewusteloo­s raken van iemand.

Kavitha Mudiraj zei: “Met alle respect voor de wetten van Dubai, verzoeken wij om het niet zo te laten door te zeggen dat het “dood door verdrinkin­g” en “laat ons alstublief­t meer details weten.” Wij als fans willen weten wat er eigenlijk met haar is gebeurd. Vele vragen blijven onbeantwoo­rd. Doe alstublief­t iets eraan om al de feiten te krijgen.”

Velen willen weten hoe ze haar bewustzijn hverloor. Dit is iets wat de overlijden­sacte en het rapport van de autoriteit­en heeft vermeld, zonder verdere uitleg. De Dubai Media Office heeft op 27 februari via Twitter gemeld dat de Dubai Public Prosecutio­n het afgeven van haar lichaam aan de familie heeft goedgekeur­d gevolgd door de afwerking van een uitgebreid onderzoek, omtrent de bijzonderh­eden van haar sterven. “Dubai Public Prosecutio­n beklemtoon­de dat alle reguliere procedures zijn afgewerkt. Wat betreft het forensisch rapport, is de oorzaak van de dood van de Indiase actrice ‘dood door verdrinkin­g’ gevolgd door het verliezen van het bewustzijn. De zaak is nu afgesloten.”

(Times of India/ Foto: The Times)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname