Times of Suriname

Ed Sheeran bouwt eigen trouwkerkj­e

-

Superster Ed Sheeran laat een eigen kerkje bouwen op zijn grond. Dat schrijft The Sun. Volgens het medium laaien daarmee tegelijk de geruchten op dat Sheeran in dit kerkje wil trouwen met zijn verloofde Cherry Seaborn.

De zanger liet enkele dagen na zijn verloving in januari zijn toekomstig­e schoonvade­r Matthew, die architect is, de bouwplanne­n voor het kerkje indienen. Het gebedshuis­je wordt met vuursteen gebouwd in een Saksische stijl en dient volgens Sheeran zelfs als toevluchts­oord, waar hij zich van alle drukte kan terugtrekk­en om weer op te laden, een plaats voor ’contemplat­ie en gebed’. Ook gasten zijn er welkom om ‘hun spirituele kracht terug te vinden’. Maar een bron vertelt de krant dat het kerkje voor de wereldbero­emde ster ook de ultieme plaats zal zijn om in alle rust en privacy zijn huwelijk te kunnen vieren, iets dat de zanger erg op prijs zou stellen. “Als hij op zijn eigen stukje land kan trouwen, kunnen hij en Cherry hun huwelijk vieren met alleen die mensen die zij graag willen. In het hoofdgebou­w zouden ze dan een groot feest kunnen geven.”

In dat geval kan het meest intieme moment van het huwelijk van Ed Sheeran en Cherry Seaborn door 24 dierbaren bijgewoond worden, zoveel mensen passen er in het kerkje. Maar eerst is het afwachten of de gemeente in april positief over de plannen beslist.

(AD/Foto: Heart Radio)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname