Times of Suriname

,07 boekt ]ege

-

VOETBAL - Titelverde­diger Inter Moengo Tapoe (IMT) maakte in de vijftiende ronde geen fout tegen SNL, bij de voortzetti­ng van de eerstedivi­siecompeti­tie van de Surinaamse Voetbal Bond. In het Essedstadi­on won het team zondag met 3-0. Bij de rust stond de titelverde­diger al voor met 2-0. Het team uit Moengo heeft met deze overwinnin­g 24 punten, terwijl SNL blijft steken op zeven. In de eerste helft domineerde IMT, maar het team kon de kansen niet omzetten in doelpunten. Pas in de 29ste minuut werd de score geopend door de kleine Romeo Kastiel. Vier minuten later maakte de behendige Donnegy Fer het tweede doelpunt voor IMT: 2-0. SNL probeerde terug te komen in de eerste helft, maar het mocht niet baten. In de tweede helft kreeg SNL voldoende kansen om de achterstan­d te verkleinen, maar zijn spelers faalden bij het vinden van het net. In de 77ste minuut stelde Kareem Kwasie de zege veilig. Dit was ook zijn achtste doelpunt in dit seizoen. Na deze wedstrijd speelde Papatam zijn inhaalweds­trijd tegen PVV en verloor met 1-0.

PVV - Nishan’42: 5-2, Voorwaarts - Botopasie: 1-1, West United - Walking Boyz Company: 4-1, Robinhood Leo Victor: 1-2 en Transvaal - Notch: 4-1.

De stand:

1 Robinhood 2 Notch

3 WBC 4 Transvaal 5 Leo Victor 6 PVV

7 IMT 8 Voorwaarts 9 Botopasie 10 West United 11 SNL 12 Nishan’42 13 Papatam

15 - 34 15 - 34 15 - 32 15 - 30 15 - 25 15 - 25 15 - 24 14 - 16 13 - 16 14 - 12 14 - 7 15 - 5 13 - 4