Times of Suriname

‘Greek Freak’ leidt Bucks langs 76ers

-

BASKETBAL - Basketball­ers van Milwaukee Bucks heeft in het eigen BMO Harris Bradley Center een overwinnin­g bij kunnen schrijven. Philadelph­ia 76ers werd aan de hand van Giannis Antetokoun­mpo opzij geschoven met 118-110. Si[ers had er zin in en nam al vroeg de leiding in de wedstrijd, die het zelfs wist uit te breiden tot twintig punten. Langzaam maar zeker kwam Bucks echter weer terug, hoewel het na een 51-51 stand nog eens op achterstan­d kwam. Aan het einde van het derde kwart nam Bucks het heft in handen, waarna het de wedstrijd uitspeelde naar een 118-110 zege. Met 35 punten schoot Greek Freak Antetokoun­mpo weer flink raak en liet er ook nog zeven assists en negen rebounds bij optekenen.

New Orleans heeft zijn achtste zege op rij geboekt. In het American Airlines Center van Dallas won het met 109-126. Uitblinker bij de bezoekers was Anthony Davis, met 23 punten en 13 rebounds, al was ook Jrue Holiday in topvorm met 30 punten en 7 assists. In zijn laatste acht wedstrijde­n was Pelicans goed voor een gemiddelde van 127 punten per wedstrijd. Voor het Canadese Toronto Raptors staat de teller intussen op elf zeges in twaalf duels. In het eigen huis werd er deze keer met 103-98 gewonnen van Charlotte Hornets. In de Eastern Conference blijft Raptors met 45 gewonnen duels autoritair aan de leiding voor Boston Celtics en Cleveland Cavaliers. In het Westen won Sacramento Kings na een thriller tegen New <ork Knicks. Skal Labissiere raakte met nog amper 1,6 seconde op de klok de winnende driepunter: 99-102.

(SA)

 ??  ?? Giannis Antetokoun­mpo van Milwaukee Bucks (m) probeert tussen Robert Covington en Joel Embiid van Philadelph­ia 76ers te gaan. (Foto: NBA)
Giannis Antetokoun­mpo van Milwaukee Bucks (m) probeert tussen Robert Covington en Joel Embiid van Philadelph­ia 76ers te gaan. (Foto: NBA)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname