Times of Suriname

6SHOHUV $UVHQDO YHFKWHQ HONDDU GH NOHHGNDPHU XLW

-

VO(TB$/ Na vier neder lagen op rij rommelt het bin nen $rsenal. +et vertrouwen in manager $rsqne :enger is weg en de spelers vechten elkaar de kleedkamer uit, zo meldt The Sun.

$rsenal ging zondag met onderuit tegen Brighton +ove $lbion, waarna de bom tot barsten kwam. Sterspeler­s Mesut gzil en +enrikh Mkhitaryan stonden in de vuurlinie, nadat ze op nieuw het verschil niet kon den maken. Ook verdediger Shokdran Mustafi moest het ontgelden bij zijn teamgeno ten, omdat hij de schuld van tegengoals altijd op anderen afschuift.

+ector Bellerin is ondertus sen furieus op :enger, die hem slechts twee uur voor de aftrap uit de opstelling schrapte. 'e Spanjaard ging er op basis van de trainingen vanuit dat hij mocht starten. +ij heeft het gevoel dat de Franse manager van hem de zondebok maakt. (n niet al leen Bellerin heeft proble men met :enger. Ook de relatie tussen /e 3rofesseur en de clubleidin­g is ernstig bekoeld.

Volgens The Sun begint :enger zelf langzamerh­and ook het geloof te verliezen dat hij de boel nog kan om draaien. =ijn autoriteit bin nen de selectie is tanende. $rsenal bekijkt zijn positie vanaf nu van wedstrijd tot wedstrijd, maar aan het ein de van het seizoen lijkt een vertrek onvermijde­lijk. $rsenal doet er goed aan om rustig over een opvolger na te denken. Mikel $rteta, oud speler van The *unners en huidig assistent van 3ep *uardiola bij Manchester City, wordt veelvuldig ge noemd. +ij is echter aller minst populair in de kleed kamer van $rsenal. =ijn voormalige teamgenote­n be schouwen hem als arrogant.

(VP)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname