Times of Suriname

,EUDKLPRYLF NDQ HQRUPH ERQXV RSVWULMNHQ

-

VO(TB$/ =latan Ibrahimovi­c hoopt om meer dere redenen dat Manchester 8nited dit seizoen de Champions /eague wint. 'e =weedse ster kan namelijk een enorme bonus tegemoet zien wanneer zijn club de eindzege pakt.

The Sun schrijft dat Ibrahimovi­c maar liefst twee miljoen pond mag bij schrijven wanneer 8nited de Champions /eague wint. Omgerekend is dat zo¶n , miljoen euro. 'e hele selec tie kan bij toernooiwi­nst een mooie bonus verwachten, maar die van =latan is verre weg het grootst. +et meest op vallende is wel dat de =weed daar vrijwel niets voor hoeft te doen. Tot nu toe speelde Ibrahimovi­c slechts zestien minuten voor 8nited in de Champions /eague en daar lijkt voorlopig nog geen ver andering in te komen. 'e boomlange spits kampte lange tijd met een blessure maar is inmiddels op de weg terug. (en aantal weken ge leden maakte hij zijn rentree op het trainingsv­eld, maar zijn rentree in een officiële wedstrijd laat nog even op zich wachten. Volgens ma nager -osé Mourinho µis Ibrahimovi­c er nog niet klaar voor¶ om weer voor 8nited in actie te komen.

$fgelopen zomer leverde Ibrahimovi­c veel salaris in om nog een jaar bij The 5ed 'evils te spelen, maar daar tegenover stonden een aantal ongekend hoge bonussen, waaronder die van de Champions /eague zege. In de achtste finale van de Champions /eague speelt 8nited op dinsdag maart in eigen huis de return tegen Sevilla. +et heenduel eindig de in . (VP)

 ??  ?? Zlatan Ibrahimovi­c hoopt om meerdere redenen dat Manchester United dit seizoen de Champions League wint. (Foto: Nusport)
Zlatan Ibrahimovi­c hoopt om meerdere redenen dat Manchester United dit seizoen de Champions League wint. (Foto: Nusport)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname