Times of Suriname

+HQU\ VOLNW NULWLHN LQ

-

VO(TB$/ $le[ O[lade Chamberlai­n reageerde on langs op commentaar van Thierry +enry. 'e Fransman zei dat hij lange tijd naar de middenveld­er heeft geke ken, maar dat hij nog steeds niet weet waar hij goed in is. Tegenover Sky Sports is +enry nu een stuk positie ver over de prestaties van O[lade Chamberlai­n.

³+ij verdient lof voor wat hij tot dusver in korte tijd bij /iverpool heeft laten zien. Maar we hebben dat duide lijk niet bij $rsenal gezien. $ls ik Frank /ampard noem, dan weet iedereen waar hij goed in was. =ijn kracht was om in de diepte op te duiken en doelpunten en assists te leveren. Bij $rsenal was er altijd veel discussie over wat nu O[lade Chamberlai­n zijn beste positie is. 'at is mijn punt´, zegt +enry.

³'e ene dag was hij vleugel verdediger, dan weer vleuge laanvaller en een week later aanvallend­e middenveld­er. 'at was het probleem, we wisten het gewoon niet´, vervolgt de Fransman. ³+et is moeilijk om erachter te komen waar je op je best bent als je niet een aantal wedstrijde­n op een vaste positie speelt. In wed strijden voor $rsenal maakte hij slechts doelpunten. Bij /iverpool heeft hij al goals en assists in duels.´

³Bij /iverpool zien we nu een middenveld­er die druk zet op de tegenstand­er, iedere keer dat hij de mogelijkhe­id heeft. +ij wint de bal terug, maakt doelpunten en geeft assists. Nu zien we duide lijk wat voor type speler hij is. :e kunnen zien wat hij voor speler kan worden bij /iverpool. 'e potentie is er altijd geweest en nu speelt hij uitstekend. +ij is een andere speler en $rsenal fans hadden hem graag in het (mirates Stadium willen zien´, besluit +enry. (VP)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname