Times of Suriname

3RVLWLH 9DQ %URQFNKRUVW QLHW WHU GLVFXVVLH

-

VO(TB$/ 5egerend lands kampioen Feyenoord maakt geen al te best seizoen door. 'e 5otterdamm­ers bereikten wel iswaar de finale van de KNVB Beker, maar in de (redivisie presteert het team de afgelo pen weken ronduit dramatisch. /ogischerwi­js is er nu kritiek op het functioner­en van trai ner *iovanni van Bronckhors­t, maar zijn positie staat volgens het Algemeen Dagblad niet ter discussie.

Technisch directeur Martin van *eel staat volgens de ochtendkra­nt pal achter Van Bronckhors­t, terwijl president commissari­s *erard +oetmer volgens ingewijden µaltijd en overal¶ de mening van Van *eel volgt. 'e nieuwe alge meen directeur -an de -ong zei onlangs al dat de positie van de trainer niet ter discussie staat en dat hij voor Van Bronckhors­t een µ:enger rol¶ voor ogen heeft. Twee seizoenen geleden stond Van Bronckhors­t in zijn eerste seizoen als hoofdtrai ner ook onder druk en na een reeks nederlagen werd 'ick $dvocaat destijds als adviseur bij de technische staf gehaald. Op dit moment is er geen spra ke van dat Feyenoord iemand aan de technische staf toe zal voegen. 'e verwachtin­g be staat dat assistent trainer -ean 3aul van *astel spoedig zijn contract zal verlengen. ³Op dit moment zou ik het niet begrij pen. 8iteindeli­jk moet de club doen wat het beste is voor de club. (n niet wat het beste is voor mij. Ik ben niet belang rijker dan de club´, stelt Van Bronckhors­t. Sinds de winter stop verloor Feyenoord al vijf keer en de achterstan­d op kop loper 3SV bedraagt momenteel maar liefst punten. (VP)

 ??  ?? Eden Hazard heeft begrip voor de beslissing van Yannick Ferreira Carrasco, die Atlético Madrid onlangs verliet voor een avontuur bij Dalian Yifang. (Foto: Goal)
Eden Hazard heeft begrip voor de beslissing van Yannick Ferreira Carrasco, die Atlético Madrid onlangs verliet voor een avontuur bij Dalian Yifang. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname