Times of Suriname

&eltiFs maaNt geKaNt van Bulls

-

B$6.(7B$/ - ,n de 1oord$merikaanse basketbalc­ompetitie 1B$ heeft zowel Boston &eltics als 3ortland 7rail Blazers een zege bij mogen schrijven. &eltics blijft in de (astern &onference zo in het spoor van 7oronto 5aptors terwijl Blazers plek drie in het westen verstevigt.

De ploeg uit 3ortland ging op bezoek bij de /os $ngeles /akers en had in het gros van de eerste helft een voorsprong. ,n het derde kwart kwam /akers langszij maar in de slotfase sloeg Blazers toch terug en pakt het een 3zege. Damian /illard was met 3 punten weer de grote man bij 3ortland.

&eltics ging op bezoek bij &hicago Bulls en dat werd bepaald geen moeilijke avond voor de ploeg uit Boston. De allereerst­e score was voor &eltics dat na het eerste kwart al bijna twintig punten voorsprong had. Dat werd gestaag uitgebouwd naar bijna veertig punten waarna de teugels in de slotfase werden gevierd

- 5.

6an $ntonio 6purs heeft hun 3 ste overwinnin­g geboekt. De mannen van coach *regg 3opovich waren met net te sterk voor Memphis *rizzlies dankzij een sterke 7ony 3arker. De in Brugge geboren 3arker is intussen 35 jaar oud en dat merk je aan zijn statistiek­en. De point guard zit dit seizoen aan slechts punten en assists per wedstrijd ver onder zijn carriqrege­middelden. 7egen Memphis was hij echter nog eens in topvorm. 3arker knalde 3 punten binnen en leidde 6purs zo naar de zege. (en belangrijk­e overwinnin­g want 6an $ntonio knokte hard in het :esten om een plek in de play-offs. &leveland &avaliers - Detroit 3istons - ,ndiana 3acers - Milwaukee Bucks

- Miami +eat - 3hoeni[ 6uns 5- 3 &hicago Bulls - Boston &eltics - 5 6an $ntonio 6purs - Memphis *rizzlies - 8tah Jazz - 2rlando Magic - en /os $ngeles /akers - 3ortland 7rail Blazers 3- . (SA)

Alle uitslagen:

 ??  ?? Marcus Morris van Boston Celtics probeert langs een speller van Chicago Bulls te gaan. (Foto: NBA)
Marcus Morris van Boston Celtics probeert langs een speller van Chicago Bulls te gaan. (Foto: NBA)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname