Times of Suriname

:elJeGaFKt & Sakt kaPSLRenVF­KaS

-

VOETBAL - Welgedacht C heeft het kampioensc­hap van de Livorno Sport Organisati­e (LSO) gehaald, door Hind Boys te verslaan in de laatste finalerond­ewedstrijd. In het Eddy Blackmanst­adion won het team met 3-1. Zodoende eindigt Welgedacht C in de finalerond­e met tien punten, terwijl Hind Boys de tweede plaats bezet met zes punten. Highwaysta­r staat op de derde plaats en Hindelaya is vierde. Hierdoor zullen Welgedacht C en Hind Boys de LSO vertegenwo­ordigen bij het komende Lidbondent­oernooi van de Surinaamse Voetbal Bond.

Welgedacht C scheen heer en meester tegen Hind Boys, want het opende de score al in de elfde minuut. Ronny Vrede scoorde, waarna hij dertien minuten later ook zijn tweede doelpunt maakte. Dit was zijn dertiende doelpunt van het seizoen. Nog voor het rustsignaa­l bracht Sorvaino Pinas Welgedacht C op rozen: 3-0. In de tweede helft heeft Hind Boys er alles aan gedaan, maar het mocht niet baten. In de 80ste minuut kon Orfeo Brondenste­in de achterstan­d nog kleiner maken, maar verder dan dat kwam het team niet.

Highwaysta­r won met 7-4 van Hindelaya om beslag te leggen op de derde plaats. Quincy Pinas (2x), Gregory Clemens, Roel Konings, Romeo Adensiba, Piero del Clemens en Orifio Kastiel maakten de doelpunten van Highwaysta­r, terwijl Raymail Bhagirath, Akshaykuma­r Harpal, Rieshal Ramnarain en Earl van der Weerd voor Hindelaya scoorden.

Tweede klasse: Jong Jivan Jotie - Jong Hindelaya: 5-0 en Sudhar - Caravan: 3-0.