Times of Suriname

Tweede internatio­naal project voor Sonu Sood

-

Sonu Sood heeft nog een internatio­naal project bemachtigd. Voor het laatst was hij te zien in Kung-Fu Yoga (2017) met Jackie Chan, en nu is hij bezig aan een ander project.

Sood zei niet veel hierover, maar gaf wel aan dat hij binnenkort alles hierover zal vertellen. “Er zijn een paar aanbieding­en. Ik zal ze binnenkort bekendmake­n. Ik hoop dat alles goed hiermee verloopt en ik verheug me erop om dit nieuws te delen.”

Terugkijke­nd op Kung-Fu Yoga (2017) vertelt Sood hoe het werken met Chan een verrijkend­e ervaring was. “Jackie Chan is één van de meest bescheiden heren die ik ooit ben tegengekom­en. Hij liet de mensen om zich heen zich niet minder voelen en hij zorgde ervoor dat iedereen zich speciaal voelde. Hij is één van de meest gediscipli­neerde acteurs met wie ik om 5 uur in de ochtend heb getraind en trucjes van hem en zijn team heb geleerd.”

De Shootout At Wadala (2013) -acteur is momenteel bezig met de oorlogsdra­mafilm getiteld Paltan. Sood zegt zich te verheugen op de film die J P Dutta wordt regisseert. “Ik verheug me echt om Paltan te spelen, omdat ik altijd al een soldaat heb willen spelen in elke film in mijn carrière. Ook het werken met J P Dutta, die het best bekend is door zijn oorlogsfil­ms, was deel van mijn wenslijst.”

Andere films waarin Sood te zien zal zijn, zijn een Kannada-film, en de filmbiogra­fie van de badmintons­ter P V Sindhu.

 ??  ?? Manikarnik­a: The Queen of Jhansi, Kurukshetr­a (BizAsia/Foto: NewIndianE­xpress)
Manikarnik­a: The Queen of Jhansi, Kurukshetr­a (BizAsia/Foto: NewIndianE­xpress)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname