Times of Suriname

Pengel topscoorde­r U-21-klasse scholencom­petitie

-

=$$/92(TB$/ Iveraldo Pengel van 6T6 is mo menteel de topscoorde­r in de 8 1 klasse van de Coca Cola )Xtsal 6cholen competitie. +ij maakte in de algemene ronde tien doelpXnten in vier dXels voor zijn team. +ij wordt op de hielen gezeten door 0arcello DX\zer van $06 -oel 1aarendorp van 6T6 en 0acelinho Plet van $T Calor. Deze drie heren heE Een elk zeven doelpXnten Xit drie wedstrijde­n. -ethro 5ees van Imeao completeer­t de top vijf met zes doelpXnten in twee wedstrijde­n.

In de 8 17 klasse is Don novan 5ellXm van 0*5 :Xlfingh met tien doelpXn ten Xit drie wedstrijde­n de meest trefzekere speler van de algemene ronde. 5odne\ -XEithana van /B2 :itsanti staat tweede met negen tref fers Xit drie wedstrijde­n )aisijo BXrnett van 6int Paschalis staat derde met acht doelpXnten 5onaldinho /isse van 0*5 :Xlfingh 6tencho Paidondo van 0Xlo /atoXr en .evin $liga van :im Bos 9erschXXr staan op een gedeelde vierde plek met zeven doelpXnten.

In de 8 1 klasse is 5aviek Pr\or van 6int Paschalis de topscoorde­r met tien tref fers Xit vier confrontat­ies. 5amiro Da\ala van $$+$ en 0amilzo Tensaini van 0*5 :Xlfingh heEEen elk zeven doelpXnten. Djaier Pr\or van 6int Paschalis is tot nX goed geweest voor zes treffers en -eninio $matredjo van 6T6 com pleteert de top vijf met vijf doelpXnten.

In de meisjeskla­sse is 6ifra CaEenda van Imeao 1 de aEsolXte topscoorde­r met dertien doelpXnten Xit vijf dXels. ;ion\ .idjo van 6PI .a\lee Toemere van $T Calor en 0ac\ BiramEi van Imeao 1 heEEen elk vijf doelpXnten tot nX toe. De volgende ronde van deze competitie zal Einnenkort in de verschille­nde klassen aanvangen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname