Times of Suriname

Weetjes - Weetjes - Weetjes

-

Algemeen 1941 1985 Politiek 1999 2003 Wetenschap en technologi­e 1926

1966

af. - Eerste strip van Tom Poes.

- Terry Anderson, een journalist van Associated Press, wordt gegijzeld in Beiroet.

- De Europese Commissie onder voorzitter­schap van Jacques Santer treedt collectief - Wereldwijd­e demonstrat­ies tegen de Irakoorlog.

- Robert Goddard lanceert de eerste raket met vloeibare brandstof.

- Gemini Agena en Gemini VIII voeren de eerste koppeling van twee ruimtevaar­tuigen uit. Victor Joseph Garber (London (Ontario), 16 maart 1949) is een Canadees acteur. Hij won onder meer een Satellite Award en werd zes keer genomineer­d voor een Emmy Award (voor zijn rollen in Frasier, Alias en Will & Grace). Vanaf 1973 acteerde Garber en speelde hij in zowel Canadese als Amerikaans­e films zoals: The Legendary Life of Ernest Hemingway (1988), en Legally Blonde (2001). Hij was daarnaast regelmatig te vinden op Broadway. Zijn doorbaak op televisie was dankzij zijn rol in de serie Alias, waarin hij CIA-agent Jack Bristow speelde. (Foto: IMDb)

Alexandra Anna Daddario (New York, 16 maart 1986) is een Amerikaans­e actrice. Ze is van Italiaanse en Hongaarse afkomst. Ze werd vooral bekend dankzij haar hoofdrol in de film Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief in 2010.

Op zestienjar­ige leeftijd speelde ze haar eerste rol: die van tiener Laurie Lewis in de ABC-soapserie All My Children. Van 2002 tot 2003 verscheen ze in 50 aflevering­en van deze serie.

Later speelde ze enkele gastrollen in televisies­eries als Law & Order, Law & Order: Criminal Intent, Life on Mars en The Sopranos. Van 2009 tot 2011 vertolkte ze de rol van Kate Moreau in de serie. Ze heeft ook in de film Baywatch gespeeld samen met The Rock Alexandra had een relatie met acteur Logan Lerman.

(Foto: Movie Tickets & Movie Times)

Victor Garber

Alexandra Daddario

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname