Times of Suriname

Rihanna kwaad op Snapchat na advertenti­e met ‘grap’ over geweld Chris Brown

-

Rihanna is boos op Snapchat nadat deze een advertenti­e plaatste die het geweldsinc­ident uit 2009 tussen haar en ex-vriend Chris Brown belachelij­k maakt.

De mobiele app, waarmee je foto’s en video’s kan delen die maximaal tien seconden zichtbaar zijn, plaatste eerder deze week een advertenti­e met afbeelding­en van de zangeres en haar ex-vriend Chris Brown.

In de advertenti­e voor het spelletje Would You Rather? worden volgers opgeroepen een keuze te maken tussen een klap geven aan Rihanna of aan Chris Brown. Snapchat plaatste na diverse negatieve reacties op sociale media een excuus en verwijderd­e de advertenti­e. In 2009 sloeg Brown Rihanna toen een ruzie tussen de twee uit de hand liep. Hij werd veroordeel­d voor geweldpleg­ing. In 2013 kwamen de twee voor korte tijd weer bij elkaar.

Rihanna liet volgens Rolling via haar weten kwaad op de mobiele app te zijn. “Ik zou willen dat het uit onwetendhe­id voortkwam, maar ik weet dat jullie niet zo dom zijn. Jullie spenderen geld aan een advertenti­e die slachtoffe­rs van huiselijk geweld belachelij­k maakt”, schrijft de zangeres.

Rihanna zegt in het bericht op te komen voor alle vrouwen, kinderen en mannen die ooit slachtoffe­r zijn geweest van huiselijk geweld en in het bijzonder de mensen die hier nog niet open over durven te zijn. “Jullie zouden je moeten schamen”, aldus de zangeres.

(NU/Foto: Time Magazine)

 ??  ?? Stone Stories
Instagram
Stone Stories Instagram

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname