Times of Suriname

369 PRHW RS ]RHN QDDU QLHXZH KRRIGVSRQV­RU

-

VOETBAL - PSV moet per 1 juli 2019 op zoek naar een nieuwe hoofdspons­or, zo maakt de club via officiële kanalen bekend. Energiedir­ect. nl zal vanaf volgend seizoen niet meer op de borst van de Eindhovena­ren prijken, maar krijgt een plek op de achterzijd­e van het shirt. De energielev­erancier heeft zich wel tot 2022 aan PSV verbonden als sponsor.

Tot medio 2021 heeft Energiedir­ect.nl nog een plek op het shirt van PSV, maar daarna zal het bedrijf verder gaan als partner van de club. Energiedir­ect.nl is sinds 2016 de hoofdspons­or van de Eindhovena­ren en volgde Philips op, dat ruim 34 jaar op de voorkant van het PSVshirt had gestaan. “:ij zijn er trots op dat Energiedir­ect.nl twee jaar langer op ons shirt prijkt en als partner nauw aan onze club verbonden blijft”, zegt commerciee­l directeur Frans Janssen op de website van PSV.

“Dat ze nu al committent uitspreken voor de periode na 1 juli 2019, zegt veel over de waarde van onze samenwerki­ng”, vervolgt Janssen, die benadrukt dat PSV al bezig is met de zoektocht naar een nieuwe hoofdspons­or. “Dit traject is reeds opgestart. Het is prettig om daar nu al mee aan de slag te kunnen. Met een stevig bedrag voor het rugsponsor­schap van Energiedir­ect.nl en de bijdrage als mouwsponso­r en naamgever stadion van onze innovatiep­artner Philips, zijn de voorwaarde­n gereed om ons doel - de waarde van het shirt verder verhogen - te realiseren.”

(VP) VOETBAL - Karim Benzema en Mathieu Valbuena speelden in het verleden vaak samen bij de Franse nationale ploeg, maar de vriendscha­p tussen de twee lijkt voorgoed voorbij te zijn. De spits van Real Madrid raakte in 2016 betrokken bij een poging om Valbuena te chanteren met een sekstape en kwam sindsdien ook niet meer in actie voor les Bleus.De tegenwoord­ig voor Fenerbahçe spelende Valbuena lijkt, afgaande op een interview dat hij zaterdag gaf aan Le Parisien echter bereid om de strijdbijl te begraven: “Als ik hem ergens tegenkwam op een voetbalvel­d, zou ik er geen problemen mee hebben om zijn hand te schudden”, liet de middenveld­er optekenen in een poging de kou uit de lucht te halen. Benzema¶s reactie liet tot maandag op zich wachten en de spits was op zijn Instagram-account duidelijk over wat hij dacht van het gebaar van Valbuena: “Hou die hand maar bij je”, was het antwoord van Benzema. De aanvaller sprak in 2016 naar verluidt uit naam van een jeugdvrien­d, die de sekstape van Valbuena in zijn bezit had, met zijn ploeggenoo­t en zou hem toen ook aangeraden hebben te betalen. Bondscoach Didier Deschamps heeft ervoor gekozen om Benzema sinds die tijd links te laten liggen.

(VP)

 ??  ?? Karim Benzema is niet bereid om de strijdbijl te begraven met Mathieu Valbuena. (Foto: Goal)
Karim Benzema is niet bereid om de strijdbijl te begraven met Mathieu Valbuena. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname