Times of Suriname

Bryan mag weer vechten

-

WWE - Daniel Bryan maakte dinsdag tijdens

Live bekend, dat hij na twee jaar weer mag vechten. Hij bedankte eenieder die hem heeft geholpen tijdens deze periode, die hij zelf aangeeft als een moeilijke.

Bryan wilde Kevin Owens en Sami Zyan spreken, maar doordat ze niet in het gebouw waren, zou hij het later doen. Aan het einde van Smackdown Live kwam Bryan terug in de ring en riep de twee worstelaar­s op. Deze keer verschenen Owens en Zyan en ze omhelsden Bryan, daar hij weer mag worstelen. Owens gaf hierna aan dat hij en Zyan niet in Smackdown Live zullen verschijne­n, als Shane McMahon erbij is. Zyan zei dat hij het heel erg heeft geapprecie­erd dat Bryan de enige persoon was die hem bijstond, toen het niet goed ging met hem. Owens gaf aan dat hij, Zyan en Bryan als een team moeten werken.

Wat Bryan stoorde, was de reden waarom Owens en Zyan ertoe overgingen om McMahon te slaan. Volgens Bryan zijn de mannen te ver gegaan door McMahon te slaan, terwijl ze alles hebben gekregen wat ze wilden. De twee kregen een WrestleMan­ia-wedstrijd. Daarnaast mag McMahon niet meer verschijne­n tijdens Smackdown Live. Bryan zei dat hij daardoor genoodzaak­t is om Zyan en Owens te ontslaan. Dit viel niet in goede aarde bij de twee worstelaar­s en ze vielen Bryan aan. Bryan counterde de aanval, maar de twee waren te sterk voor Bryan. Reigns en sloegen hem in de boeien. Tot eenieders verbazing verscheen Lesnar die zich haastte naar de ring. Reigns kon niets doen en Lesnar reageerde alle frustratie­s af op hem. Naast drie German suplexes die Lesnar toepaste, sloeg hij hem ook met de stoel. Reigns moest met de ambulance worden vervoerd naar een ziekenhuis, om verder behandeld te worden.

 ??  ?? Smackdown
Smackdown
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname