Times of Suriname

Puwa Nani wint met klinkende cijfers

-

VOETBAL – Puwa Nani heeft met klinkende cijfers gewonnen van Real Dijkveld in de U-13-klasse van de Surinaamse Voetbal Bond. Puwa Nani stond bij de rust met 3-1 voor en won uiteindeli­jk met 6-1.

Puwa Nani speelde een sterke eerste helft, waarin al in de vijfde minuut een 1-0 voorsprong genomen werd via Omar Nelson. Puwa Nani bleef de wedstrijd domineren en nam in de zeventiend­e minuut een 2-0 voorsprong, toen Nathan Burnet het net vond. Enkele minuten later werd het zelfs 3-0 via Priya Goedhart. Real Dijkveld kwam voor rust nog even terug in het spel door een aansluitin­gstreffer, die gemaakt werd door Richyll Babe: 3-1. In de tweede helft maakte Puwa Nani een eind aan een terugkeer van de tegenstand­er, door binnen enkele minuten een 5-1 voorsprong te nemen. Quinten Cayenni en Ishmael Jeffers zorgden voor de snelle treffers in deze helft. Real Dijkveld geloofde niet meer in een terugkeer en probeerde de schade beperkt te houden. Halverwege deze helft maakte Nelson nog de 6-1 en bepaalde hiermee de eindstand. U-9-klasse: OASE-AC Adonai: 1-0, Bintang Lair-Anubis Warrior: 2-2, Puwa Nani-Voorwaarts: 4-0.

U-11-klasse: De Rest-OASE: 0-13, Voorwaarts-TAS: 1-0, Real Dijkveld-Puwa Nani: 0-1, Anubis Warrior-De Rest: 3-0. U-13-klasse: OASE-Robinhood: 2-1, AC Adonai-ABSO: 2-1

U-15-klasse: Napoli-AC Puwa Nani: 2-0, Puwa Nani-TAS: 3-1, Transvaal-Robinhood: 1-1.

U-20-klasse: Botopasi-Kamal Dewaker: 3-1, Robinhood – PVV: 6-1.