Times of Suriname

Rockets stopt zegereeks Trail Blazers

-

BASKETBAL - Na dertien overwinnin­gen op rij hebben de basketball­ers van Portland Trail Blazers weer eens verloren in de NBA. Verantwoor­delijk daarvoor was Houston Rockets, de best presterend­e ploeg in de Amerikaans­e profcompet­itie NBA. Met James Harden als topschutte­r kwamen de bezoekers uit op 115-111. Harden was goed voor 42 punten.

Chris Paul voegde daar 22 punten aan toe, met onder meer twee benutte vrije worpen met minder dan twee tellen op de klok. Het was de zesde zege op rij en de 23ste in 24 duels buiten Houston. Het was even wennen voor de fans van Portland dat achttien van de laatste negentien thuisduels had gewonnen. Boston Celtics won met 100-99 van Oklahoma City Thunder, dat zes wedstrijde­n ongeslagen was. In de spannende slotfase besliste Marcus Morris de partij met een driepunter met 1,2 seconde te gaan. Russell Westbrooks poging van afstand in de zoemer miste de basket.

De Duitser Dennis Schröder van Atlanta Hawks nam zijn ploeg bij de hand in een lastige uitwedstri­jd tegen Utah Jazz, waar het vrijwel de hele wedstrijd beide kanten op kon. In de slotfase was Hawks net iets beter en met 41 punten haalde Schröder de grens van veertig in zijn 350ste NBA-wedstrijd voor het eerst. Orlando Magic-Toronto Raptors: 86-93, Boston Celtics-Oklahoma City Thunder: 100-99, Minnesota Timberwolv­es-Los Angeles Clippers: 123-109, New Orleans Pelicans-Dallas Mavericks: 115-105, Utah Jazz - Atlanta Hawks: 9499, Phoenix Suns-Detroit Pistons: 88-115 en Portland Trail Blazers-Houston Rockets: 111-115.

(SA)

 ??  ?? James Harden van Houston Rockets gaat langs Evan Turner van Portland Trail Blazers. (Foto: ESPN)
James Harden van Houston Rockets gaat langs Evan Turner van Portland Trail Blazers. (Foto: ESPN)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname