Times of Suriname

$QGHU +HUUHUD JDDW 0DQFKHVWHU 8QLWHG PRJHOLMN YHUODWHQ

-

92E7%$L - $nder +errera staat mogelijk aan de vooravond van een vertrek bij Manchester 8nited. De -jarige %askische middenveld­er staat volgens het 6paanse Mundo Deportivo in de belangstel­ling van twee clubs $thletic de %ilbao en $& Milan.

$thletic haalde +errera in de zomer van op bij 5eal Zaragoza verkocht hem drie jaar later aan Manchester 8nited en zou de middenveld­er nu weer terug naar %askenland willen halen. De interesse van $& Milan lijkt echter concreter te zijn. 9olgens Mundo Deportivo zijn de 5ossoneri bereid om miljoen euro te betalen precies het bedrag dat Manchester 8nited voor +errera heeIt betaald. De tweevoudig 6paanse internatio­nal was onder Louis van *aal en tijdens het eerste seizoen onder -ose Mourinho nog een vaste waarde bij 8nited. $Igelopen seizoen kwam hij tot 47 officiële wedstrijde­n namens 7he Mancunians en hij speelde negentig minuten mee tijdens de Europa League-finale tegen $ja[. Dit seizoen is het echter kwakkelen geblazen voor +errera die nog tot medio onder contract staat. Mogelijk wordt hij slachtoffe­r van de grote schoonmaak die Mourinho door wil voeren. 2verigens loopt er in 6panje nog een rechtszaak tegen +errera. De middenveld­er wordt verdacht van betrokkenh­eid bij matchfixin­g in zijn tijd bij 5eal Zaragoza en loopt het risico om vier jaar de gevangenis in te gaan.

(VP)

 ??  ?? Ander Herrera staat mogelijk aan de vooravond van een vertrek bij Manchester United. De middenveld­er staat in de belangstel­ling van Athletic de Bilbao en AC Milan. (Foto: Goal)
Ander Herrera staat mogelijk aan de vooravond van een vertrek bij Manchester United. De middenveld­er staat in de belangstel­ling van Athletic de Bilbao en AC Milan. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname