Times of Suriname

C&A opent Europese webshop voor elf extra landen

-

DṺSSELDORF - Kledingcon­cern C&A heeft een nieuwe webshop voor de Europese markt gelanceerd. Het bedrijf richt zich op elf nieuwe landen.

Met de nieuwe webwinkel vergroot C&A het bereik van zijn online activiteit­en van negen naar twintig landen. “De shop is de volgende grote stap in de uitbreidin­g van onze online activiteit­en”, zegt Andreas Hammer, directeur E-Commerce Europa. De nieuwe Europese webwinkel is Engelstali­g. De prijzen zijn daarbij in euro’s ongeacht de lokale valuta’s.

De elf landen waarop de moderetail­er zich richt zijn Kroatië, Portugal, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Tsjechië en Hongarije, waar C&A al winkels heeft. De online shop bedient ook Denemarken, Finland, Griekenlan­d en Zweden, waar het bedrijf niet is vertegenwo­ordigd.

Volgens Hammer weet het bedrijf dat klanten het missen dat zij geen C&A-mode online kunnen kopen in hun eigen land.

C&A heeft in negen landen websites in de nationale taal. Het gaat om België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland, Oostenrijk, Polen, Spanje en Zwitserlan­d. Voor de klanten in deze landen verandert er niets. Zij kunnen kleding gewoon blijven bestellen in hun eigen taal. De moderetail­er heeft vijftienho­nderd winkels in achttien Europese landen. C&A heeft meer dan 35.000 medewerker­s. Behalve in Europa heeft C&A kledingzak­en in Brazilië, Mexico en China.

(NU)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname