Times of Suriname

FEllE KrItIEK op SÁnCHEz

-

9O(T%$/ 0anFhester 8nited heeIt de handen vol aan $le[is SinFhez. 'e &hileen is ZeiniJ JelieId bij zijn teamJenote­n, die hem tijdens de rXst van het &hampions /eaJXe dXel met Sevilla flink aanpakten. =e Zaren niet tevreden over het meeverdedi­Jen van SinFhez, alsmede zijn ar beidsethos in het alJemeen. 'at meldt The Sun. 9olJens de boXlevardk­rant Zas de

jariJe aanvaller allerminst onder de indrXk van de kri tiek en haalde hij sleFhts zijn sFhoXders op. Ook een Zeek eerder, tijdens het dXel met &r\stal 3alaFe, zorJde SinFhez al voor IrXstratie bij zijn medespeler­s.

0anFhester 8nited heeIt er nX al een hard hooId in dat SinFhez, die onJeveer dXizend eXro per Zeek ver dient, Jaat ziFh noJ aanpas sen op Old Trafford. The Red 'evils Zaren op de hooJte van het Ieit dat de &hileen bij $rsenal een statXs aparte Je noot, maar ze hadden er ver troXZen in dat ze dat konden veranderen. =e Zilden hem koste Zat kost Xit de handen van 0anFhester &it\ hoXden. 1aast het veld zorJde SinFhez dXs ook bij $rsenal al voor de nodiJe problemen. =o kZam het voor dat hij te laat op de traininJ versFheen, omdat hij zijn beroemde honden $tom en +Xmber noJ moest Xitla ten. 'e aanvaller JinJ zijn eiJen ZeJ en deed ZeiniJ moeite om vrienden te maken in de kleedkamer. 'at verhaal herhaalt ziFh nX bij 8nited.

(VP)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname