Times of Suriname

%intang /air gaat Yoor het Eeste

-

VOETBAL - Bintang Lair, de kampioen van de Meerzorg Sport Bond, gaat voor het beste in het Lidbondent­oernooi van de Surinaamse Voetbal Bond, zegt voorzitter Jurgen Kartodikro­mo. Het toernooi begint vandaag en de kampioenen en semikampio­enen van de verschille­nde bonden zullen via dit toernooi proberen de tweede divisie te bereiken.

Bintang Lair kan gezien worden als een van de sterkste teams in dit toernooi met spelers als Gary Sordjo en Vangellino Sastromedj­o in zijn gelederen, maar de voorzitter wil niet daarvan uitgaan. “We zijn misschien op papier wel sterk, maar er wordt niet gevoetbald op papier. Dus we zullen niemand onderschat­ten. We gaan elke wedstrijd heel serieus en gefocust tegemoet en ons streven is om kampioen te worden, zodat we kunnen promoveren naar de tweede divisie.” Bintang Lair gaat morgen naar Albina op bezoek bij Erowarte, de semikampio­en van de Albina Sport Bond. In de afgelopen seizoenen hebben de teams van Meerzorg het bijzonder lastig gehad tegen de teams van Albina, maar Kartodikro­mo maakt zich geen zorgen hierom. “We gaan naar Albina met een doelstelli­ng en dat is met de drie punten huiswaarts te keren.”

Wedstrijds­chema van het weekeinde:

Zaterdag: FC Coronie-De Ster.

Zondag: Blessy-The Brothers, BSV-Tramos, InterwakiA­nuraag, Real AbenastonR­eal Saramacca, SV Van Dijk-Inter Boskamp, Inter Milan-Sunny Point, Real Coronie-Prekash.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname