Times of Suriname

*|GHNHQ HQ 0DQQHQ YHUZDFKWHQ SLWWLJ GXHO

-

92(7%$/ 7UDLQHU 5REHUWR *|GHNHQ YDQ 5RELQKRRG HQ 7UDLQHU 5D\PRQG 0DQQHQ YDQ 7UDQVYDDO ]XOOHQ PRUJHQ SUREHUHQ KXQ WHDPV WH ORRGVHQ QDDU GH YROJHQGH URQGH YDQ KHW QDWLRQDOH EHNHUWRHUQ­RRL 'H WZHH YRHWEDOJLJ­DQWHQ YDQ KHW ODQG VWDDQ PRUJHQ WHJHQRYHU HONDDU LQ KHW (VVHGVWDGLR­Q RP XXU

G|deken verwacht een moeilijke wedstrijd. +ij geeft aan dat Transvaal het Robinhood altijd moeilijk maakt, dus morgen verwacht hij ook niets anders dan een pittig duel. De oefenmeest­er zegt dat een overwinnin­g een plek in de volgende ronde zal verzekeren, maar een zege op een van de grootste clubs van Suriname zal de spelers zelfvertro­uwen en motivatie geven in de komende wedstrijde­n. De trainer geeft aan dat er bij beide clubs een bepaalde druk zal zijn, want in dit toernooi is er geen tweede kans. De winnaar gaat verder en de verliezer ligt eruit. Tot slot geeft G|deken aan dat hij morgen over alle spelers zal beschikken, dus hij zal zijn sterkste opstelling op de been brengen.

Mannen is het eens met zijn collega en geeft aan dat dit duel heel moeilijk zal zijn om te winnen. ³De kleinste details kunnen van grote invloed zijn´, geeft hij aan. Robinhood speelt op hoog tempo en het team is opgebouwd om aan te vallen, maar ook Transvaal is aanvallend ingesteld. Dus het publiek kan vandaag genieten van twee aanvallend ingestelde teams. Transvaal is dit seizoen goed bezig en strijdt nog om het kampioensc­hap in de eerste divisie en Mannen hoopt dat zijn team ook de beker kan binnenhale­n. +ij geeft verder aan dat de voorbereid­ingen op deze topper goed zijn verlopen, maar enkele spelers kampen met kleine blessures, waardoor zij een twijfelgev­al zijn voor dit duel.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname