Times of Suriname

Brazilië wint ruim

-

VOETBAL - Brazilis heeft de vriendscha­ppelijke wedstrijd tegen Rusland winnend afgesloten. +et team van bondscoach Tite scoorde via -omo Miranda, Philippe &outinho en Paulinho en nam zo een

- zege mee uit het Luzhniki Stadion.

Brazilis kwam in de eerste helft amper tot serieuze mogelijkhe­den. De beste kans was voor Gabriel -esus, die werd bediend door Dani Alves, maar na vijf minuten stuitte hij op ,gor Akinfeev. +et Rusische team van Stanislav &herchesov kwam niet verder dan een schietkans voor Aleksei Miranchuk. ,n de tweede helft kwam het eerste gevaar van Brazilis: Paulinho miste na een mooie pass van :illian oog in oog met Akinfeev. Even later, in minuut , was het alsnog raak voor de =uid-Amerikanen: Akinfeev redde nog op een kopbal van Thiago Silva, maar was kansloos op de rebound van dichtbij van -omo Miranda.

&herchesov zal getekend hebben voor een dergelijk resultaat, maar een punt zat er vrijdag niet in voor Sborna\a. Sterker: de achterstan­d liep nog flink op in Moskou. Philippe &outinho scoorde uit een strafschop nadat Paulinho was gevloerd door Aleksandr Golovin en Paulinho maakte er na een fraaie actie en dito voorzet van :illian - van. Paulinho had vaker kunnen scoren, maar hij miste na een uur voor een vrijwel leeg doel. (VI)

 ??  ?? Willian van Brazilie probeert langs een verdediger van Rusland te gaan. (Foto: ESPN)
Willian van Brazilie probeert langs een verdediger van Rusland te gaan. (Foto: ESPN)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname