Times of Suriname

Seedorf weigert aan degradatie te denken

-

V2(7%A/ - &larence Seedorf staat sinds begin februari aan het roer bij Deportivo /a &oruxa. 2nder leiding van de 1ederlande­r won Deportivo voorlopig nog geen wedstrijd en het lijkt een loodzware taak om de club te behoeden voor degradatie uit /a/iga. Het gat met de µveilige¶ zeventiend­e plaats bedraagt momenteel zeven punten.

³We hebben intense dagen achter de rug waarin we veel werk hebben verricht en dingen anders hebben gedaan. Ik moet wel toegeven dat ik niet had verwacht dat het zo moeilijk zou worden om een wedstrijd te winnen´ zegt Seedorf in gesprek met Marca. 2nder zijn bewind speelde Deportivo tot dusver tweemaal gelijk terwijl er vier keer verloren werd.

³In sommige wedstrijde­n deden we het goed en verdienden we met minstens ppn doelpunt verschil te winnen maar er waren ook duels waarin we dure fouten maakten die ons de kop hebben gekost. Het positieve is wel dat er tekenen van verbeterin­g zichtbaar zijn´ zegt de oefenmeest­er die het met zijn ploeg in de laatste negen wedstrijde­n nog opneemt tegen onder meer Atlptico Madrid %arcelona Villarreal en Valencia.

³Ik kan Deportivo dit seizoen niet laten spelen zoals ik zelf graag zou willen. (r zijn nu andere aspecten die ik op dit moment aandacht moet geven. Als ik hier sinds de zomer de leiding had gehad hadden we nu niet tegen degradatie gestreden. Dat is nou eenmaal niet het geval´ vervolgt Seedorf die benadrukt dat zijn ploeg nu echt een zege nodig heeft. ³Ik ben hier om Deportivo te redden en ik weiger om ook maar aan degradatie te denken.´ (VI)

 ??  ?? Een spelmoment uit de wedstrijd Santos tegen Real Leiding. (Foto: SH)
Een spelmoment uit de wedstrijd Santos tegen Real Leiding. (Foto: SH)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname