Times of Suriname

Zombierol redde Drew Barrymore uit ‘duister dal’

-

De rol in de horrorcome­dyserie Santa Clarita Diet leek op een totaal verkeerd moment te komen, toen Drew Barrymore juist door haar scheiding in 2016 al in een diep dal zat. Maar achteraf bleek het haar redding.

“Ik was al enkele jaren gestopt met acteren omdat ik mijn kinderen wilde opvoeden,” vertelt ze in een preview van een interview voor “Maar toen draaide mijn leven honderdtac­htig graden en ik scheidde van de vader van Olive en Frankie, Will Kopelman. Het was een heel moeilijke tijd. Ik voelde me in een erg duister en angstig dal. Toen kwam het script voor Santa

en ik dacht: “Nah, ik denk niet dat dit een goed moment is.”

Maar uiteindeli­jk bleek de timing van de show verrassend perfect te zijn. Drew vervolgt: “Soms als je denkt dat iets een bijzonder slecht idee is en bijzonder slecht getimed is, kan het juist iets zijn dat je redt en dat je uit het dal trekt en je nieuwe focus en kracht geeft. Het verschuift je vastgelope­n gedachten en gevoelens naar iets anders waar je je aandacht op moet richten. En uiteindeli­jk beland je juist sneller weer in een gezondere mindset.”

In Santa Clarita Diet speelt de Hollywoods­ter naast Timothy Olyphant; zij speelt zijn zombievrou­w, die smacht naar mensenvlee­s. De Netflix-serie is in Amerika net aan zijn tweede seizoen begonnen.

 ??  ?? Sunday Today.
Clarita Diet
(De Telegraaf/Foto: Hamptons Magazine)
Sunday Today. Clarita Diet (De Telegraaf/Foto: Hamptons Magazine)
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname