Times of Suriname

Beyoncé en Jay Z nemen kids mee op tour in wiegjes van goud

-

Ze gaan niet alleen al samen op tour, maar Beyoncé en Jay Z nemen ook nog eens hun drie kinderen mee. En dat doen ze in stijl.

Volgens Heat magazine hebben de twee reisversie­s gevraagd van de wiegjes voor Rumi en Sir die met 18-karaats goud bekleed zijn. “Bey is eraan gewend van alles het beste te hebben en dat ze nu op reis gaan, betekent niet dat ze de gebruikeli­jke luxe opgeeft,” vertelde een bron aan Heat.

Dat betekent ook: een kleedkamer voor Beyoncé waarbij de temperatuu­r precies 25 graden is en die gevuld is met geurkaarse­n die naar rozen ruiken en een chefkok bij de hand. Jay Z heeft ook zo zijn eisen; zo moeten er waar hij maar komt, koffers vol Ace of Spades champagne beschikbaa­r zijn. Dan de tweeling: de met goud bedekte wiegjes moeten van binnen met pure zijde bekleed zijn. Natuurlijk gaan er nanny’s mee om op de kinderen te passen: vier voor de zesjarige Blue Ivy en haar nog geen jaar oude tweelingbr­oertje en -zusje. En nu ze met het gezin reizen, hebben de steenrijke artiesten een extra groot beveiligin­gsteam nodig: zes bodyguards reizen mee en bij elk hotel en concert zullen nog extra beveiliger­s aanwezig zijn.

De twee doen op hun wereldtour ook Nederland aan: op 19 en 20 juni treden ze op in de Amsterdam ArenA.

(De Telegraaf/Foto: Ytimg)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname