Times of Suriname

Prikkelbar­e maag of darmen?

-

Soms is het zo’n dag. Maagpijn. Onrustige of verkrampte darmen. Last van je maag. Vaak een vol of opgeblazen gevoel. Natuurlijk: maag- en darmklacht­en hebben we allemaal weleens, zeker als onze maag-darmpassag­e van voedsel verstoord is. Maar hoor jij tot de ongeveer 3,5 miljoen mensen voor wie het vaker een probleem is? Dat kan je dag goed verstoren. Zeker als de oorzaak van je klachten onbekend is. Komt het je bekend voor? Houdt het je meer bezig dan je prettig vindt? Gelukkig is verlichtin­g van je maagklacht­en en darmklacht­en mogelijk. Of je nu last hebt van één of meerdere klachten tegelijk. Maagklacht­en en darmklacht­en kunnen impact hebben op je dagelijkse leven. Wanneer je maag en darmen van slag zijn, denk dan aan Iberogast. Iberogast is natuurlijk. Een geneesmidd­el met 9 geneeskrac­htige kruiden, die samen de maag-darmpassag­e normaliser­en. Iberogast verlicht niet alleen effectief maagklacht­en, maar ook darmklacht­en. En dat is prettig als je last hebt van meerdere klachten, zoals maag- en darmkrampe­n, maagpijn, misselijkh­eid, vol gevoel en maagzuur.

Iberogast is geregistre­erd als geneesmidd­el. Aan deze registrati­e ligt wetenschap­pelijk bewijs ten grondslag. Ook prettig om te weten is dat Iberogast, bij gebruik volgens de bijsluiter, zeer zelden bijwerking­en kent. Interactie­s met andere geneesmidd­elen zijn niet gerapporte­erd. Niet voor niets is Iberogast al meer dan 55 jaar op de markt en in Duitsland één van de meest verkochte producten voor maag- en darmklacht­en.

Gemakkelij­k en snel in huis: Iberogast is zonder recept verkrijgba­ar bij drogisteri­j en apotheek. Het gebruik is simpel. Twintig druppels oplossen in water of vruchtensa­p en driemaal daags innemen. De werkingssn­elheid verschilt van persoon tot persoon. Het kan zijn dat je snel van je klachten af bent. Als je klachten toch aanhouden, kun je Iberogast met een gerust gevoel een langere periode gebruiken om je maag en darmen tot rust te brengen. Het is aan te raden om Iberogast 2 weken te gebruiken om te zien of het ook voor jou werkt. (Gezondheid­snet/Foto: Maag

Lever Darm Stichting)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname