Times of Suriname

Vrouw (25) laat auto met haar twee kinderen erin crashen in poging bestaan God te bewijzen

-

Een 25-jarige vrouw uit het Amerikaans­e Atlanta is door de politie aangehoude­n nadat ze bewust haar auto, met twee kinderen op de achterbank, liet crashen. Volgens de lokale politie stuurde ze haar voertuig met hoge snelheid tegen een betonnen paal om haar kroost het bewijs te leveren dat God bestaat.

De vrouw en haar kinderen van vijf en zeven jaar oud overleefde­n de botsing. Volgens de politie gaf de bestuurste­r in een verhoor toe dat ze expres tegen de pilaar was aangereden om haar kinderen te laten zien dat God hen altijd zou beschermen. Haar kinderen bevestigde­n dat. Eén van hen zei tegen de politie: “Mama vertelde ons dat we onze riemen moesten vastmaken en ons schrap moesten zetten. Ze draaide de auto, sloot haar ogen en zei iets als: “Bla bla bla I love Go”’ Daarna ging ze steeds harder rijden.”

De vrouw, die volgens CNN Bakari Warren heet, zit vast. Haar wordt zware kindermish­andeling ten laste gelegd. Haar borgsom is vastgestel­d op een kleine 20.000 euro.

(HLN) Diane Earle (Diana) Ross (Detroit, Michigan, 26 maart 1944) is een Amerikaans­e soulzanger­es. Ze werd bekend met en startte daarna een succesvoll­e solocarriè­re. Ze bracht in 1973 een album met duetten uit met Marvin Gaye onder de titel

Diana Ross scoorde daarmee een aantal grote hits. Haar duet met Lionel Richie, uit 1981 bleek de bestverkop­ende single uit haar carrière te zijn. Het was haar laatste hit op het Motownlabe­l. Hierna had ze een contract met RCA. Ross is twee keer getrouwd geweest en heeft 3 dochters en 2 zonen.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname