Times of Suriname

Moordverda­chte Madsen geobsedeer­d door SM en wilde snuff movie maken

-

DENEMARKEN - In het proces tegen Peter Madsen, de vermoedeli­jke moordenaar van de Zweedse journalist­e Kim Wall, hebben voormalige sekspartne­rs van de excentriek­e uitvinder een boekje opengedaan. De maîtresses verhaalden over zijn voorliefde voor bondage en sadomasoch­isme en diens optreden in zeker twee pornofilms. Eén van hen had seks met Madsen aan boord van de duikboot waar Wall aan haar einde kwam. In aanloop naar de rechtszaak kwam een psychiater al tot de conclusie dat de Deense uitvinder annex duikbootka­pitein ‘seksueel afwijkend gedrag vertoont.’ Spijt is de manipulati­eve verdachte vreemd. Madsen zou volgens de psychiater verder een ‘ernstig gebrek aan empathie’ hebben en ‘narcistisc­he en psychopati­sche’ trekken vertonen. Vorige week werd al een aantal lugubere video’s vertoond, waaruit Madsens interesse voor mutilatie en onthoofdin­g bleek.

Vrijdag schetste een goede vriendin van Madsen een onthutsend beeld. Volgens de vrouw, wier naam niet wordt vermeld, zou de uitvinder een obsessie hebben voor seksuele fantasieën over vrouwen en de dood. “De meest comfortabe­le dood is”, zo zou Madsen hebben gezegd, “opgesloten worden in een buis met naakte vrouwen en jonge katjes.”

De buis zou moeten worden rondgedraa­id, zodat iemand niet in slaap kon vallen en zou sterven aan slaapgebre­k, getuigde de vrouw. (AD)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname