Times of Suriname

269 JHUR\HHUG

-

V2(7%AL ± 2SV speelde een grote rol in het kampioenen semikampio­enschap bij de 3ara Sport %ond. Het team kwam in zijn laatste finalerond­ewedstrijd voor de tweede keer niet opdagen en is volgens de reglemente­n geroyeerd.2SV moest zijn laatste wedstrijd spelen tegen 5eal 0eursie, dat samen met Inter %osse in strijd was om het kampioensc­hap. Voor 2SV betekende de wedstrijd slechts een administra­tieI deel, aangezien het team geen aanspraak meer maakte voor een plaats in de top twee. Inter %osse stond voor dit duel op de eerste plaats met elI punten en was uitgespeel­d. 5eal 0eursie was tweede met tien punten en moest een positieI resultaat halen om de hoogste eer te pakken.

0aar 2SV kwam niet opdagen en volgens het competitie­reglement is het team geroyeerd. 2ok de punten die 2SV had gehaald, zijn vervallen verklaard. Dit heeIt voor een drastische veranderin­g gezorgd. 2SV en Inter %osse hadden gelijkgesp­eeld en hierdoor is de een punt die door Inter %osse was gehaald, ongeldig verklaard. Hierdoor heeIt Inter %osse samen met 5eal 0eursie tien punten vergaard in de finalerond­e. Doordat 5eal 0eursie

over een beter doelsaldo beschikt, eist het team het kampioensc­hap en Inter %osse moet genoegen nemen met het semikampio­enschap.

5eal 0eursie en Inter %osse zullen 3S% vertegenwo­ordigen bij het komende Lidbondent­oernooi van de Surinaamse Voetbal %ond. 5eal 0eursie zit in poule C samen met Interwaki kampioen %rokopondo Sport %ond en Anuraagh semikampio­en Domburg Sport %ond . Inter %osse is in poule D samen met 7ramos kampioen Domburg Sport %ond en %SV semikampio­en %rokopondo Sport %ond .

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname